30 Mart 2019 Cumartesi

Messi, Ronaldo’yu ve kendini yıldızlar listesine almadı!

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ile yaşadıkları rekabeti özlüyor.

Dünya’nın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Lionel Messi, Real Madrid’ten ayrılan Cristiano Ronaldo’nun La Liga’ya prestij kattığını söyledi.

Portekizli yıldızın İtalya’nın Juventus kulübüne transfer olmasının ardından Barcelona-Real Madrid rekabeti de yara aldı. İki yıldızı seyretmek için dünyanın dört bir yanından maç biletleri için yoğun bir talep vardı.

BİR İHTİMAL ŞAMPİYONLAR LİGİ

İkilinin rakip olarak karşı karşıya gelme ihtimali Şampiyonlar Ligi dışında bulunmuyor. Futbolseverler, ancak Juventus ve Barcelona Şampiyonlar Ligi’ndeki finale kalırsa iki yıldız tekrar rakip olabilecek. Bunun için de Messi ve Ronaldo’nun sakat ya da cezalı olmaması da gerekiyor.

Messi Arjantin’de FM Club 947’ye verdiği röportajda Juventus’un Ronaldo’nun gelmesiyle Şampiyonlar Ligi’de çok iddialı hale geldiğini ve Atletico’yu eleyerek güven tazelediklerini söyledi.

Messi ve Ronaldo dünya futbolunun son 10 yılına damga vurdu.

MESSİ KENDİNİ VE RONALDO’YU LİSTEYE ALMADI

Futbolun diğer yıldızlarını da en iyiler arasında gösteren Barcelona efsanesi ismi “Neymar, Kylian Mbappe, Eden Hazard, Luis Suarez ve Sergio Agüero dünyanın en iyileri. Cristiano ve kendimi saymıyorum çünkü ikimizi listenin dışında bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder