29 Mart 2019 Cuma

Rudy Fernandez’den itiraf; 100 kere atsam 1 kere girerdi

Real Madrid’li basketbolcu 0.1 saniye kala basket attı. “100 kere atsam 1 kere girerdi.” dedi.

THY Eurolig Basketbol’da 29. haftaya Real Madrid’in tecrübeli oyuncusu Rudy Fernandez’in attığı üçlük damga vurdu. Yunanistan’ın Panathinaikos takımına karşı deplasmanda oynayan Real Madrid karşılaşmayı Rudy Fernandez’in bitime 0.1 saniye kala attığı üçlükle 74 – 73 kazanmayı başardı.

GALİBİYET ÇOK ANLAMLI

Real Madrid’i zafere taşıyan basketi atan Rudy, kariyerinin en iyi şutunu gerçekleştirdiğini belirterek “Malaga karşısında da benzer bir şut atmıştım. Ancak Eurolig’de bitime 0.1 saniye kala elimden çıkan şutla gelen galibiyet çok daha anlamlı.” dedi.

Kendileri için çok zor bir galibiyet olduğunu vurgulayan İspanyol oyuncu, galibiyetin Atina’da çok zor bir atmosferde kazanmanın daha da önemli olduğunu söyledi.

100 ATIŞTAN BİRİ GİRERDİ

Tecrübeli oyuncu basketin nasıl gerçekleştiğini ise şöyle anlattı: “ Son molada yapacaklarımızı konuşmuştuk. Nasıl hücum edeceğimiz belliydi. Panathinaikos iyi savunma yaptı. Campazzo sıkışınca bana pas verdi. 100 kere atsam 1 kere girerdi. Denk geldiği için çok mutluyum”

Real Madrid, Panathinaikos karşısında 18 sayı geriye düştüğü mücadeleyi Rudy Fernandez’in mucize son atışıyla 74-73 kazanmıştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder