18 Mayıs 2019 Cumartesi

Fenerbahçe’de Comolli Balotelli’nin peşinde

Fenerbahçe’nin gözü bonservisi elinde olan Mario Balotelli’de. Sarı-Lacivertli kulübün sportif direktörü Damien Comolli golcü oyuncuyu Fenerbahçe’ye getirmek için harekete geçti.

Bu sezon, Islam Slimani, Soldado, Ayew gibi isimlerden istediği verimi alamayan Fenerbahçe, güçlü bir santraforu renklerine bağlayarak bu sıkıntıyı çözmek için rotasını Mario Balotelli’ye çevirdi. Fransa’ya bu transfer için giden Damien Comolli bonservisi elinde olan Mario Balotelli’ye 1+1 yıllık sözleşme teklif etti.

Balotelli devre arasında geldiği Marsilya’da 14 maçta 8 gol attı.

MARSİLYA İLE 6 AYLIK SÖZLEŞMESİ BİTTİ

Mario Balotelli, ara transfer döneminde Marsilya ile 6 aylık sözleşme imzalamıştı. En son Nice’de oynayan ve oradan da Marsilya’ya geçeh Balotelli bir türlü istikrarlı bir çizgi tutturamadı. İnter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice ve son olarak Marsilya’da forma giydi. İtalyan oyuncu, 14 maçta 8 gol kaydetti.

Balotelli için Marsilya yönetimi yeni bir sözleşme yapmak istiyor. Ancak golcü oyuncu henüz kararını verebilmiş değil. Fenerbahçe’nin ise Balotelli için elindeki bazı oyuncuları çıkarması gerekiyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder