18 Mayıs 2019 Cumartesi

Kalp hastası 75’lik star Mick Jagger’ın dansı izlenme rekoru kırıyor

Efsane İngiliz rock grubu Rolling Stones’un 75 yaşındaki solisti Mick Jagger’ın geçirdiği kalp ameliyatının ardından sosyal medyada paylaştığı tempolu dans görüntüleri izlenme rekorları kırıyor. Üç günde 14 milyona yakın izlenen videoda Jagger, Wombats’ın ‘Techno Fan’ şarkısı ile dans figürlerini sergiledi

Rolling Stones’un nisan ayındaki Amerika ve Kanada turnesi Mick Jagger’ın geçirdiği kalp ameliyatı nedeniyle ertelenmişti. Jagger’ın New York’ta bulunan bir hastanede geçirdiği ameliyatın başarıyla sonuçlandığı bildirilmişti.

75 yaşındaki efsane isim, ameliyattan çok kısa süre sonra sağlığına kavuştu. Mick Jagger, Twitter hesabından prova odasında dans ettiği bir videoyu paylaştı. Enerjik tavrıyla hayranlarını mest eden sanatçı, 22 saniyelik videoda Wombats’ın “Techno Fan” şarkısı ile dans figürlerini sergiledi. Sanatçının paylaşımına binlerce yorum yapıldı. Video 3 günde yaklaşık 14 milyon kez izlendi.
Grubun geçen ay gerçekleşmesi planlanan ‘No Filter’ turnesi solistleri Jagger’ın sağlık sorunu nedeniyle temmuz ayına ertelenmişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder