6 Haziran 2019 Perşembe

AKP’li Eroğlu ‘CHP’li adayın adını bile bilmiyorum’ dedi sosyal medya yıkıldı

AKP’li vekil Veysel Eroğlu’nun, partisinin adayı Binali Yıldırım’ın rakibi Ekrem İmamoğlu için “O kişi, CHP’nin adayı, ismini bile bilmiyorum şu anda” ifadeleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

BOLD- AKP Afyonkarahisar Milletvekili ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramının ikinci günü gazetecilerin sorularını cevapladı. İstanbul seçimlerine değinen ve seçimi İstanbul halkının kazandıracağını söyleyen Eroğlu “İstanbul halkı şimdiden özellikle tavrını koydu. Çok çalışkan, gayretli ve Türkiye’de büyük hizmetleri olan Binali Yıldırım’dan yana tavır koyacağına ve onun kazanacağına inanıyorum. Onun önce sandıktan çıkması lazım. O kişi, CHP’nin adayı ismini bile bilmiyorum şu anda. Acaba sandıktan çıkacak mı? Ama çıkmadı ki” dedi.

OY ÇALDILAR

31 Mart seçimlerinin çalınan oylar yüzünden iptal edildiğini iddia eden Eroğlu, “Neticede oyları çalmışlar. Alenen oyları çalmışlar. Büyük suistimaller var, usulsüzlükler var, oyların çalındığı tespit edildi. Bu yüzden YSK İstanbul’da yeniden yapılmasına karar verdi. Dolayısıyla İstanbul halkı karar verecektir. Onu göreceğiz” ifadelerini kullandı.

YUNAN İDDİASI

Partisinden bazı isimlerin İmamoğlu hakkında kullandıkları “Pontus, Yunan, Rum” ifadelerine de katılan Eroğlu “Sağ olsun pek çok ülke ve başta Yunanistan CHP’nin adayını destekliyor. Ama bizim vatandaşlarımız milli ve manevi değerlere, vatana, millete ve bayrağa bağlı insanlar da tabii ki kimi destekleyeceğini biliyor” şeklinde konuştu.

DALGA KONUSU OLDU

Eroğlu’nun bu ifadeleri sosyal medya kullanıcılarına malzeme oldu. Sosyal medyada dalga konusu olan ifadeler hakkında birbirinden ilginç ve eğlenceli paylaşımlar yapıldı. İşte o paylaşımlardan bazıları…

Gazeteci Zafer Arapkirli, “YAZIK… İnsan kendini bu duruma neden düşürür? Neden abi? Niye abi?” ifadelerini kullandı.

CHP Ümraniye Belediye Başkanı adayı ise “Bu halk size 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu ismini ezberletecek” yorumunu yaptı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder