9 Temmuz 2020 Perşembe

The Umbrella Academy 2. sezondan ilk fragman yayınlandı

Netflix, en çok izlenen dizilerinden The Umbrella Academy’nin 31 Temmuz’da ekranlara gelecek ikinci sezonundan ilk fragmanı “aynı tuhaf aile, yeni tuhaf sorunlar” sloganıyla paylaştı.

BOLD– Dark Horse Comics’in aynı adlı çizgi romanından uyarlanan The Umbrella Academy’nin Şubat 2019’da yayınlanan ilk sezonu, ilk haftasında 45 milyon abone tarafından izlenmiş ve ikinci sezon onayını kolaylıkla almıştı. Birbirine hiç benzemeyen fertlerden oluşan ailenin garip maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

60’LARIN DÜNYASINDA TUHAF BİR AİLE

1989 yılının aynı gününde tuhaf bir şekilde dünyaya gelen ve süper kahraman olarak yetiştirilen, garip güçlere sahip yedi kardeşin dünyayı kurtarma macerasını anlatan The Umbrella Academy 31 Temmuz’da geri dönüyor. 2. sezonun daha önce yayınlanan tanıtımında yeni sezonla ilgili görüntü yer almadığı için merakla beklenen fragman nihayet paylaşıldı.

Aksiyon dolu fragmandan öyle anlaşılıyor ki tuhaf kahramanlarımız 1960’ların dünyasında Kennedy suikastinden füze krizine kadar birçok farklı problemle uğraşacak. İlk sezonda da yer alan Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min gibi isimlerin yanına bu kez Ritu Arya, Marin Ireland ve Yusuf Gatewood da katılıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder