8 Şubat 2019 Cuma

‘Domates, patlıcan, biber diyorlar; bir merminin fiyatı nedir düşünün’

AKP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri için ilk mitingini Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdi. Erdoğan konuşması sırasında alanda kendisinden kadro talebinde bulunan bir gruba, “Bak kardeşim, biz KİT’lere filan hepsine kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Alışılmış bir siyasetçi değilim, samimi olayım, dürüst olalım toplantımızı provoke etmeyelim” diyerek tepki gösterdi.

‘BİR MERMİNİN FİYATI NEDİR, DÜŞÜNÜN’

Yüksek meyve ve sebze fiyatlarına yönelik eleştirilere de tepki gösteren Erdoğan, “Cudi’de, mücadeleyi verirken, sizin söylediklerinize bakın. Ne diyorlar domates, ne diyorlar patlıcan, ne diyorlar sivri biber. Yahu düşünün be bir merminin fiyatı nedir, düşünün. Düşünün benim Mehmedimin giyinip kuşanıp bu teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bir düşünün. Siz hâlâ domates, patates, sivri biber konuşuyorsunuz” sözlerini kaydetti.

GEROGE, HANS DA SİVAS’TA…

Erdoğan cuma namazının ardından Sivas Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra kent meydanında toplanan partililerine hitap eden Erdoğan şunları söyledi:

“Bak kardeşim, biz KİT’lere filan hepsine kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Alışılmış bir siyasetçi değilim, samimi olayım, dürüst olalım toplantımızı provoke etmeyelim.

“Cudi’de, mücadeleyi verirken, sizin söylediklerinize bakın. Ne diyorlar domates, ne diyorlar patlıcan, ne diyorlar sivri biber. Yahu düşünün be bir merminin fiyatı nedir düşünün. Düşünün benim Mehmedimin giyinip kuşanıp bu teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bir düşünün. Bunları bu iktidar yapıyorsa başarıyorsa. Siz hâlâ domates, patates, sivri biber konuşuyorsunuz. Yani bizi George, Hans bir yerlerden vurmak istiyor bunlar da onlara el ayak oluyorlar. Biz mücadeleyi hep kazandık kazanmaya da devam edeceğiz.

‘KARDEŞİNİZ 4.5 YIL CUMHURBAŞKANI’

“Gerekirse tanzim satışları belediye eliyle kurarız ve ucuza satış yaparız”

“Sivas’ta 14 baraj inşa, 21 de gölet inşa ettik. Önümüzde 4.5 yıl bu kardeşinizin cumhurbaşkanlığı var. Dolayısıyla bütün belediyelerimizde el ele vererek daha ileriye gideceğiz.

VATANDAŞLARA KENEVİR TORBA

“(Erdoğan, vatandaşlara kenevirden torba fırlattı) Kenevir üretimini artırma kararımız çerçevesinde Sivas’ı listeye eklemeyi planladık. Artık Sivas kenevir üretecek. Bu kenevirle atletimizi yapacağız, fanilamızı yapacağız.

“CHP’nin terör örgütünün güdümündeki partiyle kurduğu ittifakın, e görüyorsunuz kimler kimlerle iş tutuyor. CHP-HDP-Saadet Partisi-İyi Parti dördü de kol kola. Gösterdikleri adayların ti niyetlerini birlikte değerlendirecektik.

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder