25 Mayıs 2019 Cumartesi

Aslan kupayı bu şarkıyla kaldıracak

Şarkıcı İrem derici daha önce Burhan Çaçan’ın seslendirdiği ‘Aşkımız olay olacak’ şarkısının sözlerini Galatasaray’a uyarladı. Sosyal medya hesabından derlediği parçadan bir bölüm paylaşan Derici bugün yapılacak kupa töreninde bu şarkı ile sahnede olacağını duyurdu.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu şampiyonu Galatasaray, 22. şampiyonluğunu bu akşam düzenlenecek görkemli bir şölenle kutlayacak. Saat 19.05’te başlayacak organizasyon Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek. Dev bir sahnenin kurulacağı statta, LED ekranlarla tribündeki taraftarların şampiyonluk kutlamasına dair tüm anları detaylı bir şekilde izleyebileceği açıklandı.

Sürpriz şarkıcılar, DJ performansı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler, alev makineleri, discoball logolar ve payroteknik gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacağı belirtildi.

Geceye İrem Derici de Galatasaray için yeni uyarladığı şarkıyla katılacak. Derici sosyal medya hesabından yeni şarkını ipuçlarını vermişti. Şarkıcı İrem derici daha önce Burhan Çaçan’ın seslendirdiği ‘Aşkımız olay olacak’ şarkısının sözlerini Galatasaray’a uyarladı. Sosyal medya hesabından derlediği parçadan bir bölüm paylaşan Derici bugün yapılacak kupa töreninde bu şarkı ile sahnede olacağını duyurdu. Fiyatları 30 ila 120 lira arasında değişen biletlerin tamamının tükendiği belirtildi.

İşte Derici’nin Galatasaray şarkısı:

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder