25 Mayıs 2019 Cumartesi

Yeni Star Trek dizisinden tanıtım ve afiş yayınlandı

Patrick Stewart tarafından canlandırılan Kaptan Picard’a odaklanacak Star Trek: Picard’dan ilk tanıtım fragmanı ve afiş yayınlandı. CBS All Access tarafından hazırlanan dizi bu yıl izleyici ile buluşacak.

Star Trek: Picard adını taşıyacak dizide klasik seriyle özdeşleşen Patrick Stewart yer alacak.

STAR TREK EVRENİ GENİŞLİYOR
2017 yılında yayınlanmaya başlayan Star Trek: Discovery ile efsaneleşmiş bilimkurgu serisi Star Trek’i yıllar sonra dizi dünyasına döndüren CBS All Access, Star Trek evreninde geçen dizilerinin sayısını arttırıyor. CBS All Access ekranlarında izleyici ile buluşacak bu dizilerin başında ise Star Trek: Picard geliyor. Adından da anlaşılacağı gibi dizi, Star Trek evreninin en sevilen karakterlerinden Kaptan Picard’a odaklanıyor.

Usta oyuncu Patrick Stewart‘ın Star Trek: The Next Generation’da yedi sezon boyunca canlandırdığı Picard rolüyle geri döneceği dizi için tanıtım çalışmalarına başlayan CBS All Access, merakla beklenen diziden ilk tanıtım fragmanı ve afişi yayınladı.

İzleyicileri Star Trek: The Next Generation’da anlatılan olayların yıllar sonrasına götürecek dizi, uzay maceralarına geride bırakıp bir çiftlikte yaşamaya başlayan Kaptan Picard’ın yıllar sonra Starfleet’e geri dönmek zorunda kalmasını anlatacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder