3 Mayıs 2019 Cuma

Erdoğan’ın eski metin yazarı Ünal: “AKP’nin içindeki örgüt PKK’dan daha tehlikeli”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı olan AKP’li eski vekil Aydın Ünal, AKP’nin içindeki örgütün PKK’dan daha tehlikeli olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla çok konuşulacak paylaşımlara imza atan Ünal, AKP’ye dair yaptığı açıklamada Pelikan uyarısında bulundu.

İÇERİDEKİ SİNSİ UR PARTİYİ ZEHİRLİYOR

Ünal, “AK Parti, pusuda bekleyenlerin hevesini kabartan sorunlarını acilen çözmek zorundadır. Bu sorunların başında da hiç abartısız Pelikan Örgütü vardır.” dedi. Ünal, sinsi ur olarak nitelediği Pelikancıların derhal temizlenmesi çağrısı yaptı.

PELİKAN ÖRGÜTÜ VE İCRAATLARI

Ünal, “Pelikan Örgütü’nün siyasette ve medyada kullandığı unsurlar da derhal kenara alınmalıdır. Pelikan ve icraatları pusudakilerin elinde en büyük gerekçedir. Bu gerekçe pusuda bekleyenlerin elinden alınabilir. Fokurdayan sokak, ancak bu şekilde yatıştırılabilir.” ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ AY YİNE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı ve eski AKP Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, geçtiğimiz ay Twitter hesabından yaptığı yaptığı açıklamalarda AKP’nin önündeki en büyük sorunun ‘Pelikan yapılanması’ olduğunu söylemişti.

Ünal, “AK Parti’nin önündeki en büyük sorun, Pelikan adı verilen paralel örgüttür. AK Parti kendisini hızla aşağı çeken bu yapıdan acilen kurtulmalıdır” ifadelerini kullanmıştı.

‘1 aya kalmadan Ankara’da büyük bir Babacan hareketliliği olacak’

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder