25 Haziran 2019 Salı

AKP’yi eleştiren kocasını böyle uyardı: ‘Yavaş konuş senin çocuğun da memur’

İptal başvurusu yapan AKP’yi ‘kendi ayağına sıktı’ diyerek eleştiren vatandaşa, yanında dantel ören eşi ”Yavaş konuş senin çocuğun da memur” hatırlatması yaptı

BOLD – 23 Haziran’da yenilenen İstanbul seçiminin sonuçları tartışılmaya devam ediyor. Araştırma şirketleri, 31 Mart’ta 15 bin civarı olan oy farkın 2 ay içinde 800 binlere ulaşmasını derinlemesine incelerken, gazeteciler de televizyon programlarında seçim analizlerini izleyicilerle paylaşıyor. Sokak röportajlarında mikrofon uzatılan İstanbul halkının da konu hakkında yorumları sık sık sosyal medya da gündeme geliyor. İşte o sokak röportajların biri yine sosyal medyada gündem oldu.

DANTEL ÖREN EŞİ UYARDI

31 Mart’ta İstanbul’da mağlubiyeti kabul etmeyen AKP’nin YSK’ya yaptığı ve akabinde alınan iptal kararının doğru olmadığını savunan İstanbullu bir seçmen ”AKP kendi ayağına sıktı” diye konuştu. Hükümeti eleştirmeye devamında eden adamı yanında dantel ören eşi uyardı. Eşinden ”Biraz yavaş konuş senin oğlun da memur” ikazı alan adam ”Allah rızası için konuşuyorum. Günah, haybeye yapıldı bu seçim” diyerek tepkisini dile getirdi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder