26 Haziran 2019 Çarşamba

Muhalifleri Ebu Cehil taraftarı ilan eden Selmanoğlu da helallik istedi

Seçim öncesi İmamoğlu’na oy vereceklere türlü hakaretler eden ve Ebu Cehil taraftarı ilan eden Tuğrul Selmanoğlu’nun helallik isteği ters tepti.

BOLD- 23 Haziran İstanbul seçimi öncesi Ekrem İmamoğlu’na oy verenleri Ebu Cehil taraftarları ilan eden hükümet yanlısı Diriliş Postası köşe yazarı Tuğrul Selmanoğlu helallik istedi. Seçime günler kala seçmene “ya Muhammet’ten yanasın ya Ebu Cehil’den” diye seslenen Selmanoğlu büyük tepki toplamıştı.

AKP’YE BU KAYBETTİRDİ

Seçim sonrası yapılan yorumlarda ortak görüş AKP’li siyasilerin ve gazetecilerin kullandığı bu tür sert üslubun hezimete sebep olduğu yönündeydi. Seçim sabahı oyunu kullanan Binali Yıldırım da rakibinden seçim kampanyası boyunca kullanılan kırıcı üslup için helallik istemişti. Selmanoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden ve seçim kampanyası boyunca kullandığı kırıcı üslup ile hakkına girdiklerinden helallik istedi.

HELALLİK GELMEDİ

Selmanoğlu’na hakkını eden olmadı. Sosyal medya kullanıcıları Seçim öncesi yapılan hakaretleri unutmadı. Yapılan paylaşımlarda ‘Kazansaydınız hakaretlere devam edecektiniz’ yorumlarının hedefi olan Selmaoğlu’na tepki vardı. İşte o paylaşımlardan bazıları

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder