5 Aralık 2021 Pazar

Bürokratların yüz çevirdiği muhalefetin arkasında artık halk var

Şikayet ettiği partili bürokratların kapıları yüzüne kapattığı Kemal Kılıçdaroğlu’na halk sahip çıktı. Mersin mitinginde yüzbinlerin karşıladığı Kılıçdaroğlu bir kez de buradan partili bürokratları uyardı. Aynı gün memleketi Elbistan’da açılışında AKP’li Mahir Ünal ise açılışa gelen çiftçilerden ‘zam’ fırçası yedi.

BOLD – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bürokratlara yakın zamanda parti militanı gibi hareket etmemeleri konusunda uyarı geldi. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde kanuna aykırı hareket eden bürokratlardan hesap soracaklarını söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK), enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine randevu vermeyen TÜİK’e gitti. Kılıçdaroğlu ve CHP yetkililerinin gittiği TÜİK, kapılarını açmadı. Kılıçdaroğlu, “Bu tablo Türkiye’nin nereye geldiğini göstermek için önemli bir tablo” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü’de Basın Yayın ve Enformasyon Sorumlusu olan Erdal Şener adlı bürokrat sosyal medya hesabından isim vermeden Kılıçdaroğlu’na göndermede bulundu.

Şener, Kılıçdaroğlu’nu içeri almayan TÜİK’in binasında poz vererek nispet yaptı. Şener, paylaşımına, “Şu an TÜİK’in 17. katında çay içiyorum” ifadelerini kullandı.

MERSİN MİTİNGİ

Türkiye’de seçime normal şartlarda 1,5 yıl var. Erken seçim olasılığı ise Erdoğan’ın tavrı yüzünden az. Partiler ise seçim varmışcasına miting düzenliyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Cumartesi günü Mersin’de miting yaptı. Mitinge yüzbinlerce insan katılırken, Erdoğan’ın gündeminde bile CHP’nin mitingi vardı.

CHP’liler görüntülerle Erdoğan’a cevap verirken, sosyal medyada da “CHP’nin en görkemli mitingi” yorumları yapıldı.

Kılıçdaroğlu partili bürokratlara bir ez de buradan gözdağı verdi. Kılıçdaroğlu, “Saray ve şürekası duysun, rüşvet alanların, uyuşturucu baronlarıyla kol kola gezenlerin, onların uçaklarına binenleri, devletin kadroları içinde asla yaşatmayacağım. Hepsinin görevine son vereceğiz” dedi.

AKP’LİLER İLGİZİLİKTEN ŞİKAYETÇİ

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, memleketi Kahramanmaraş’ta Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışını yaptı. Ünal, açılışa az sayıda Elbistanlı’nın katılmasına tepki gösterdi.

AÇILIŞA HALK RAĞBET GÖSTERMEDİ
Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, AKP’li Ünal’ın katılımıyla hizmete açıldı. Törende konuşan Ünal, açılışa az sayıda kişinin gelmesine tepki göstererek, “Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz. Demek ki bu Elbistanlılar herhalde bu hastanenin açılışına pek mutlu olmadılar. Hava soğuk diye mi gelmediler Ahmet başkan?” diye konuştu.

HALK ZAMLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
Açılışa katılan bir kişi Ünal’a, “Sayın Bakan’ım geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde 500 zam” diye seslendi.

Bürokratların yüz çevirdiği muhalefetin arkasında artık halk var yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder