23 Şubat 2019 Cumartesi

Alice Müzikali, bu akşam başlıyor

Bugüne kadar 174 dile çevrilen ve onlarca kez beyazperdeye uyarlanan Lewis Carroll’ın dünya edebiyatına kazandırdığı kült eseri Alice Harikalar Diyarında, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal olarak sahneye uyarlandı.

Alice Müzikali’nde Serenay Sarıkaya “Alice” rolünde izleyicisinin karşına çıkacak. Ayrıca Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile başrolleri paylaşacak.

Zorlu PSM, BKM ve id ortak yapımcılığında, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicisi ile buluşacak olan müzikal; sahne prodüksiyonu, görsel efektleri, kostümleri, müzikleri ve yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Müziklerini Tuluğ Tırpan’ın yaptığı müzikalde “Duy Beni” ve “Kuzey Yıldızı” adlı şarkılarının söz ve müzikleri ise Nil Karaibrahimgi’e ait. Oyunun metinlerini ise Aylin Alıveren ve Murat Uyurkulak hazırladı.

Bu akşam 21.00’de ilk kez izleyici ile buluşacak Alice Müzikali, 17 Haziran’a kadar Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izlenilebilir.

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder