2 Nisan 2020 Perşembe

“Koronayı Isparta’ya umreciler bulaştırdı” diyen AKP Milletvekili Recep Özel çark etti

Sosyal medyada, koronavirüsün en çok yayıldığı 6 ilden biri olan Isparta’ya salgının umrecilerden bulaştığını belirten AKP Isparta Milletvekili Recep Özel, paylaşımlarını kaldırdı.

BOLD – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün düzenlediği basın toplantısında, koronavirüs salgının illere göre dağılımını kamuoyuyla paylaşmıştı. Paylaşılan bilgilerde koronavirüsün en çok yayıldığı 6 il içerisinde 258 vaka ile Isparta’nın yer alması vatandaşlara sürpriz oldu.

268 VAKADAN 245’İ UMRECİLERDEN

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, AKP Isparta Milletvekili Recep Özel konuya açıklık getirerek, ildeki 268 koronavirüs vakasından 245’inin Umre’den gelen ve misafir ettikleri kişiler olduğunu söyledi. Özel daha sonra bilinmeyen bir nedenle tweetlerini sildi

Özel’in sildiği paylaşım dizisi şöyle:

  • Sayın Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi ilimizde şu an 268 pozitif vaka vardıAncak bu vakaların 245’i misafir ettiğimiz umreden dönen vatandaşlarımızdır. Isparta KYK yurtları potansiyelimizden kaynaklanan umreden dönenlerin karantina merkezi olarak kullanılan bir şehirdir.
  • Geriye kalan vakalarımız çeşitli sebeplerle yurt dışına çıkmış dönmüş vatandaşlarımızdır. Paniğe kapılmadan devletimizin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım. Bir süre daha evde kalalım. Ülkemiz ve Ispartamız bu virüsü baş edecek güce ve sağlık altyapısına sahiptir.
  • Isparta Şehir Hastanemiz başta olmak üzere tüm devlet hastanelerimiz, tıp fakültemiz, özel hastanelerimiz, aile hekimlerimiz ve buralarda görev yapan sağlık çalışanlarımız bizler için canları pahasına görev yapmaktadırlar. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz.

AKP’nin YSK temsilcisi de olan Özel, paylaştığı ve kısa süre sonrada sildiği paylaşımları hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Doktor sevgilisini ‘korona bulaştırdı’ diye öldürüp intihar etmek istedi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder