1 Nisan 2020 Çarşamba

Pazar yoğunluğuna yeni önlemler

İçişleri Bakanlığı pazar yerleri ile ilgili yeni koronavirüs genelgesi yayınladı. Genelgeye göre tezgah aralığı 3 metre olacak ve pazar alanında en fazla esnaf sayısının iki katı vatandaş olacak. Pazar yerlerinde yoğunluğunun öne geçilmesi için minare ve belediyelerden anons yapılması önerildi.

BOLD – İçişleri Bakanlığı pazar yerleri için koronavirüs salgınına karşı yeni genelge yayınlandı. Pazarlarda artık tezgah aralığı 3 metre olacak ve pazar alanında en fazla esnaf sayısının iki katı vatandaş olacak.

MİNARELERDEN ANONS YAPILACAK

Pazar yerleri için koronavirüs salgınına karşı yeni genelge yayınlandı. Pazar yeri alanına kontrollü giriş çıkış yapılacak, giriş çıkış dışındaki alanlar demir bariyerle kapatılacak. Pazar yerine giriş ve çıkışlar aynı yerden yapılmayacak. Tezgah araları en az 3 metre olacak. Pazar yerine esnaf sayısının en fazla 2 katı vatandaş alınacak. Pazar yerlerinde akşam saatlerinde yaşanan yoğunluğunun öne geçilmesi için camilerden ve kolluk kuvvetleri ile belediye sık sık anons yapması önerildi.

Biz Bize Yeteriz Kampanyası’na zorla bağış toplanmaya başlandı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder