22 Aralık 2018 Cumartesi

21 Aralık Vizyondaki Filmler

Bu hafta 5’i yerli 12 film sinemaseverlerle buluştu.

SOĞUK SAVAŞ
Pawel Pawlikowski’ye bu yıl Cannes’da “En İyi Yönetmen” ödülü kazandıran Soğuk Savaş yılın en iddialı filmlerinden biri. Zula ve Victor’un Polonya, Berlin, Yugoslavya ve Paris’in sokaklarında ve odalarında geçen ve Soğuk Savaş’tan bile yakıcı aşk hikayesi, izleyenleri derinden etkiliyor… Farklı hayatlara sahip iki kahraman, zaman zaman sanatla birleşse de düşmanlıkla sınanmaktan kurtulamıyor.

AŞKIN ALGORİTMASI

İdeal android eşler tasarlayan bir şirkette çalışan Ewan McGregor ve Lea Seydoux bir süre sonra birbirlerine aşık olurlar. Ancak aşk, karmaşık bir değişimdir hatta androidler için bile. Theo James’in android rolünde yer aldığı film aşkı ve matematiği buluşturuyor.

AYI KARDEŞLER: EYVAH AYILAR KÜÇÜLDÜ!
Serinin beşinci filminde Ayı Kardeşler ve Oduncu Vik’in maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

BUMBLEBEE

Transformes serisinin ilk spin off projesinde Autobot’ların haşarısı Bumblebee’nin sürgün yaşadığı 80’li yıllarda 18 yaşında bir genç kızın elinde yeniden hayat bulmasına ve maceralara atılmasına şahit olacağız.

GARANTİLİ ÖLÜM
Birçok kez intihar girişiminde bulunup bir türlü başarılı (!) olamayan genç bir adam, kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutar. Kiralık katil rolünde Tom Wilkinson’un oynadığı film size de Mülayim Sert’i hatırlatmadı mı?

GÖRÜLMÜŞTÜR
Görülmüştür, İstanbul’da bir cezaevinde mahpuslara gelen mektupları kontrol eden bir memur olan Zakir’in, mektubun birinden çaldığı fotoğraftaki Selma’yı takıntı hâline getirmesini konu ediniyor.

HAYATIM YALAN

Jennifer Lopez 40’lı yaşlarını süren ve hayallerini gerçekleştirememiş Maya rolüne hayat veriyor.

KURTLAR VE ÇAKALLAR

Kurtlar ve Çakallar, 12 Eylül Darbesi’nin rüzgarının estiği yıllarda Mamak Cezaevi’nde aynı hücrede kalan farklı görüşlere sahip iki adamın hikayesini konu ediniyor.

RUH ÇAĞIRMA SEANSI

Ruh Çağırma Seansı; üzerinde çalıştığı kitap projesini sonuçlandırmak adına kendini arkadaşlarıyla birlikte kötü ruhların dahil olduğu bir oyunda bulan genç bir kızın hikayesini konu ediniyor.

SÜKUT EVİ

Sükut Evi, ruhundaki boşluğu doldurmak adına işini ve sevdiklerini arkasında bırakıp bir arayışa giren genç bir adamın hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Yine amansız bir hastalıkla sınanan bir aşk hikayesi…Bilindik hikaye yani.

ZERK

Gölde boğularak ölen kızını mezardan çıkarıp evine yerleştiren Fatma, bir süre sonra intihar eden. Film, bu olaydan yıllar sonra, uykusuzluk sorunu çeken bir adamın sürekli Fatma ve kızının hayalini görmesiyle birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder