21 Aralık 2018 Cuma

Galaxy S10+’ın ilk görüntüleri sızdırıldı

ABD’li Apple ile Güney Koreli Samsung firmaları arasındaki rekabet teknoloji meraklılarını sevindiriyor. Apple firmasının daha önce çıkardığı XR’ye karşı Samsung Galaxy S10+ ile kullanıcılarının karşısına çıkmayı planlıyor.

SAMSUNG GALAXY S10+’IN ÖZELLİKLERİ

Adından da tahmin edebileceğiniz gibi serinin uygun fiyatlı modeli olan Galaxy S10+, Apple’ın uygun fiyatlı iPhone XR modelini hedef alacak.

Apple’ın iPhone XR ile kullanıcılara sunduğu renk çeşitliliğini göz ardı etmeyen Samsung, S10+ ile aynı şekilde birden fazla renk sunacak.

Paylaşılan raporlarda, Samsung Galaxy S10+ ile altı renk seçeneği (siyah, beyaz, mavi, yeşil, sarı ve kırmızı) sunulacağı belirtilmişti. Samsung Galaxy S10+ Ram ve pil bakımından birçok özellikliğe sahip olacak.

Galaxy S10+’ın parmak okuyucusu diğer Galaxy modellerinden farklı olacak. Galaxy S10+ modeli parmak okuyucu tuşu arka bölümde yer alacak.

Samsung Galaxy S10+’ın tüm bölgelerde 8 RAM’le satışa çıkılacağı tahmin ediliyor.

TASARIMDA FARKLILIKLAR OLACAK

Bilindiği üzere Samsung birkaç senedir Infinity Display ismini verdiği modern bir tasarım çizgisi ile kullanıcıların karşısına çıkıyordu. Bu tasarımı biraz daha geliştirerek, alt çerçeveyi tamamen ortadan kaldırmayı planlıyor.

Uçtan uca ekrana sahip olan Oppo ve Vivo gibi göz alıcı tasarım ortaya koymak istiyor. Kısaca Samsung bu modeliyle 2019 iPhone modelleri ile yarışacak.

Fiyatı düşürmeyi başardılar: Dizel fiyatına elektrikli VW ve Hyundai

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder