15 Mart 2019 Cuma

Gergerlioğlu’ndan ‘intihar yalanına’ dolandırıcılık şikayeti

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, kendisini arayarak ‘Batman’da Ayşe Arslanoğlu intihar etti’ diyerek ihbarda bulunan dolandırıcılardan şikayetçi oldu.

Batman’da Ayşe Arslanoğlu isimli, biri engelli dört çocuk annesi kadının tacize uğradığını belirten bir mektup bırakarak intihar ettiği ileri sürülmüştü. Arslan’ın “Polis ve siyasilerin de aralarında bulunduğu kişilerce tacize” uğradığı da iddia edilmişti. Yapılan araştırma sonucunda olayın bir dolandırıcılık vakası olduğu ortaya çıkmıştı.

DOLANDIRICILIK ÇETESİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDUM

Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından, “Batman’da bir kadının polisler tarafından taciz edildiği ve intihar ettiği yalan bilgisiyle, beni ve toplumu dolandırmak isteyen dolandırıcılık çetesinden avukatım aracılığiyla Batman Cumhuriyet Savcısına şikayet dilekçesi vererek şikayetçi oldum” bilgisini paylaştı.

İHBARI YAPANLARA ULAŞAMADIK

Gergerlioğlu’nun, Avukatı Nuri Mehmetoğlu aracılığıyla Batman Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verildi: “Müvekkilim Ömer Faruk Gergerlioğlu, yardım edeceğini belirtmekle birlikte, bir yandan da olayın ayrıntılarını öğrenme arayışına girmiş ve Batman ilinde bulunan çeşitli kişi ve kurumlardan edindiği bilgilerle olayın uydurma ve yalan olduğunu anlamıştır. Böyle bir olayın olmadığını anlaması üzerine kendisi ile irtibat kuranlara olayın gerçek olmadığına dair bilgiler edindiğini söyleyince bu kişiler müvekkilimle olan irtibatlarını kesmiş ve müvekkilim bir daha sözü edilen kişilere ulaşamamıştır.”

Batman olayı: Mağduriyet üzerinden dolandırıcılık

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder