15 Mart 2019 Cuma

Güneş’li Milli Takım aday kadrosu açıklandı

Türk Milli Takımı’nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 22 Mart’ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart’ta Eskişehir’de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından açıklanan kadroda şu isimler yer alıyor:

Türk Milli Takımı’nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 22 Mart’ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart’ta Eskişehir’de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından açıklanan kadroda şu isimler yer alıyor:

KALECİLER: Mert Günok (Başakşehir), Muhammed Şengezer(Bursaspor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp)
SAVUNMA: Gökhan Gönül (Beşiktaş), Mehmet Zeki Çelik (Lille), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Sassuolo), Ozan Kabak (Stuttgart), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Emre Taşdemir (Galatasaray)

ORTA SAHA: Deniz Türüç (Kayserispor), Efecan Karaca (Alanyaspor), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Dorukhan Tokgöz (Beşiktaş), Emre Belözoğlu (Başakşehir), İrfan Can Kahveci (Başakşehir), Mahmut Tekdemir (Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Emre Kılınç (Sivasspor), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo)

FORVET: Yunus Mallı (Wolfsburg), Güven Yalçın (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton)

GÜNEŞ, PAZARTESİ GÜNÜ BASIN TOPLANTISI YAPACAK

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 18 Mart Pazartesi günü saat 14.30’da TFF tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler de Arnavutluk ve Moldova maçlarının hazırlıklarına aynı gün saat 18.30’da yapacağı antrenmanla başlayacak.

A Milli Takım, 21 Mart’ta Arnavutluk karşılaşması için Türk Hava Yolları’na ait uçakla Tiran’a gidecek. Daha sonra kara yoluyla maçın oynanacağı İşkodra kentine geçecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, aynı gün bir milli futbolcuyla birlikte Loro Boriçi Stadyumu’nda saat 18.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, son çalışmasını, toplantının ardından saat 19.00’da yapacak.

Arnavutluk ile Türkiye arasında 22 Mart’ta oynanacak Euro 2020 grup eleme karşılaşması saat 20.45’te başlayacak ve TRT1’den naklen yayınlanacak.
A Milli Takım kafilesi, Eskişehir’de Moldova’yı konuk edeceği gruptaki ikinci maç için 23 Mart’ta İşkodra’dan Eskişehir’e geçecek. Ay-Yıldızlıların 24 Mart’ta gerçekleştirilecek Moldova maçı medya aktivitelerinin programı ilerleyen günlerde duyurulacak.

Eskişehir Yeni Stadyum’un ev sahipliği yapacağı Türkiye-Moldova mücadelesi, 25 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak ve TRT1’den canlı yayınlanacak. A Milliler, Moldova maçının ardından Eskişehir’den İstanbul’a dönecek.

Arnavutluk ve Moldova ile oynanacak karşılaşmaların aday kadrosuna Arda Turan, Caner Erkin, Serkan Kırıntılı ve Volkan Demirel çağrılmadı.

KONYASPOR’DAN MİLLİ TEPKİ!

Milli Takım’ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş, Mircea Lucescu’nun Milli Takım’a çağırdığı Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı’yı kadroya almadı. Bu gelişmenin ardından Konyaspor, resmi Twitter hesabından bu olayla ilgili bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda şöyle denildi: “Normal şartlarda Serkan Kırıntılı iyi bir kalecidir. Anormal şartlarda çok daha iyi bir kalecidir.”

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder