16 Mart 2019 Cumartesi

Trabzonspor tek golle üç puanı aldı

Trabzonspor deplasmanda Erzurumspor’u Nwakaeme’nin golüyle 1-0 yenerek puanını 43’e yükseltti.

Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor deplasmand Erzurumspor’u 1-0 yenmeyi başardı. Trabzonspor’a 3 puanı getiren gol 64’te Anthony Nwakaeme’den geldi. Nijeryalı golcü, son 3 maçta 4. kez rakip ağları sarsarak takımın öne çıkan ismi oldu.

Maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyen ev sahibi ekip gol bulamadı.  Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk Karedeniz ekibi maça etkili başladı. Attığı tek golle de maçı kazanmasını bildi.

Bordo-Mavili takım bu sonuçla puanını 43’e yükseltti ve 4. sırasındaki yerini korudu. Ev sahibi ekip ise bu mağlubiyetle 22 puanda kaldı.

EDUOK’UN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ

Karşılaşmada baskın oynayan Erzurumspor 15. dakikada gole çok yaklaştı. Sağ çaprazdan kaleye çok uzak bir yerden ev sahibi ekip serbest vuruş kazandı. Atışı kullanacak olan Eduok, kalecinin kendisine yakın olan köşeyi boş bıraktığını görünce orta yapmak yerine direk kaleye vurdu. Kaleci hamle yapsa da müdahale edemedi. Top ise direkten döndü.

TRABZON’UN TOPU DA DİREĞE TAKILDI

Karşılaşmanın 2. yarısında Trabzonspor oyunu toparladı. 49. dakikada orta sahada buluştuğu topu hızla içeri taşıyan Ekuban sol çaprazdan ceza alanına girer girmez çok sert vurdu, üst direğe çarpan top gol çizgisini geçmedi.

Bu Bardo-Mavili takımında en etkili atağı oldu. Erzurumspor gol için daha fazla risk aldığı bölümlerde savunmasında açık vermeye başladı.

Karşılaşmanın 2. yarısında Trabzonspor attığı golle mücadeleyi 1-0 kazandı.

TRABZON KONTRA İLE GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın 64. dakikasında Karadeniz ekibi golü buldu. Orta alanda topu alan Nwakaeme, yanındaki Ekuban’ı gördü. Onun pasıyla tekrar hareketlenen Nwakaeme ceza alanı sol çaprazından yerden yaptığı sert vuruşla skoru 1-0 yaptı.

GOLLER İPTAL

Erzurumspor beraberlik için yüklendiği bölümde golü buldu. 78. dakikada sağ kanattan gelişen ev sahibinin atağında Munsy topu kafayla taleye gönderdi. Top Eduok’a çarparak ağlara gitti. Yapılan VAR incelemesi sonrasında hakem Ali Palabıyık golü geçersiz sayıldı.

Maçın 85. dakikada Rodallega’nın pası sonrası Ekuban’ın şutunda kaleciden seken topu Nwakaeme tamamladı ve topu ağlara yolladı. Yapılan VAR incelemesi sonucunda gol öncesi faul tespit edildi ve gol geçersiz sayıldı.

Mücadele Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğü tamamlandı.

MAÇIN KADROSU

BB Erzurumspor: Sehic, Tolga Ünlü, Kanstrup, Lokman Gör, Leo, Kone, (Dk 76 Munsy) Scuk (Dk. 45 İbrahim Akdağ), Eduok, Taylan Antalyalı, Obertan, Opseth (Dk. 65 Emrah Başsan )

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Toure, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, (Dk. 90 İbanez) Abdulkadir Parmak, Ekuban, Amiri, (Dk. 62 Olcay Şahan) Nwakaeme, Rodallega (Dk.90+3 Murat Cem Akpınar)

Sarı Kart: Dk. 47 Amiri, Dk 74 Abdülkadir Parmak, Dk. 86 Rodallega (Trabzonspor), Dk 87 Lokman Gör, (Dk. 90+4 İbrahim Akdağ) (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Gol: Dk. 64 Nwakaeme (Trabzonspor)

Stat: Erzurum Kazım Karabekir

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Volkan Ahmet Narinç

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder