15 Mart 2019 Cuma

Mansur Yavaş’tan CNN’e tepki: Allah’tan korkun

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CNN Türk’ün Yeni Zelanda haberini verdiği sırada yayını keserek rakibi Mehmet Özhaseki’ye bağlanmasını, eleştirdi. “İnsanların ibadethanede öldürülmesinden de mi önemli iftiralarınızı yaymanız?” dedi.

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, hakkında ortaya atılan sahte senetle tahsilat iddialarına cevap verirken, medya kanalları Yavaş’ın açıklamalarını görmezden gelmişti. AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in, Yavaş hakkındaki iddiaları dile getirdiği iki basın toplantısı da tüm medya tarafından canlı yayınlanmıştı.

SİYASETİNİZ BATSIN

Yavaş bu konudaki adaletsizliği dile getirerek, cevap hakkının medya tarafından tarafından görmezden gelinmesine tepki göstermişti. Yavaş’tan medyaya yönelik bir tepki daha geldi. Yavaş bu kez CNN Türk’ü eleştirdi. Kanalın, Yeni Zelanda’daki saldırılarda hayatını kaybeden kişilerin haberini verdiği sırada yayını keserek AK Parti’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki’ye bağlanmasını eleştiren Yavaş, “Siyasetiniz batsın” dedi.


İNSANLARIN ÖLDÜRÜLMESİNDEN DAHA MI ÖNEMLİ

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Yavaş, “Allah’tan korkun. İnsanların ibadethanede öldürülmesinden de mi önemli iftiralarınızı yaymanız? Siyasetiniz batsın” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş’ı suçlayan kişinin çocuk istismarından yargılandığı ortaya çıktı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder