12 Nisan 2019 Cuma

AKP’den itiraf: Elimizde düzeltilecek, hazırlık yaptığımız oylar var BOLD MEDYA CANLI YAYIN

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, oy hırsızlığını itiraf etti. “YSK’nın verilerine göre fark 19 bine düşmüş görünüyor. Ama daha bizim elimizde düzeltilecek hazırlık yaptıklarımız…” derken kırdığı potu fark etti ve özür dileyerek, “Sadece sayıyı verdim çıktım oldu mu?” dedi…

Erdoğan’ın “biz damdan düşerek geldik” sözlerine cevap olabilecek bir açıklama 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den geldi. Gül “bize yapılan yanlışları güçlü olunca biz başkalarına yapmamalıyız” dedi.

Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri sonrasında “son sözü YSK söyleyecek” diyor. YSK’nın resmi olmayan sonuçlarına göre İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, 11. cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e çağrı yaptı: “sesinin daha gür çıkmasını istiyorum.”

ABD’de bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bir süre önce hakkında dövizde “manipülatif” işlemden inceleme başlatılan Amerikan bankası JP Morgan’ın düzenlediği yatırımcı toplantısında, “reform paketi”ni anlattı. Reuters ajansı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Washington sunumunu yatırımcılara sordu.

Toplantıya katılan dört yatırımcı, Albayrak’ın kendilerini ikna edemediğini söyledi. Yatırımcılardan biri, “kimsenin Türkiye hakkındaki görüşlerinin değiştiğini veya dünden daha umutlu olduğunu sanmıyorum” dedi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder