13 Nisan 2019 Cumartesi

‘İmamoğlu oley’: Çarşı, mazbata gaspına da karşı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir-Beşiktaş maçını tribünden izledi.

Maça gitmek için stada yürüyen taraftarlar, henüz mazbatası verilmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için destek sloganı attı. Çarşı başta olmak üzere Beşiktaş taraftar grupları, Vodafone Park Arena stadının önünde “İmamoğlu oley” ve “Mazbatayı ver” diye tempo tuttu,

Henüz mazbatası verilmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mücadeleyi CHP’den seçilen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’la beraber takip etti.

İmamoğlu ise, fotoğraflarla birlikte paylaştığı twitter mesajında, “Beşiktaş’ın ev sahipliğinde Beşiktaş taraftarının muhteşem coşkusuna ortak olmak çok güzel. İstanbul’un çok değerli kulüpleri ile İBB olarak çok ortak çalışmamız olacak. Tüm kulüplerimize başarılar dilerim.” dedi.

Habertürk’te yazan Nagehan Alçı, bugünkü köşesinde, “çok açıkça uyarıyorum” dediği İmamoğlu için  “toplumsal gerilimi zirveye taşıyacak bir girişim olur.” ifadelerini kullandı.

Alçı, “Eğer bu gösteriyi yapmakta ısrar ederse Ekrem İmamoğlu kendi elindeki silahla kendi ayaklarına kurşun sıkar.” diyerek ilginç bir uyarıda bulunmuştu.

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder