13 Nisan 2019 Cumartesi

‘Davul onlardan da olsa tokmağın kimde olduğu açıktır’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında konuştu.

Kampta yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın akıbeti, Türkiye’nin kader çizgisi ile kesişmiştir. Zilletle, illetle yolu birleşenler, Türkiye’nin karşısında birleşen şer ve şekavet cephesidir. Onların yolu karanlıktır, köhnedir, kötürümdür, direkt uçuruma çıkmaktadır” dedi.

‘Kazanırken kaybetmek böyle bir şeydir’ diyen Bahçeli, “CHP’nin üstlendiği belediyelerdeki meclis üyelikleri cumhur ittifaklarından yanadır davul onlardan da olsa tokmağın kimde olduğu açıktır. CHP’nin kuklasına dönenler, MHP’ye engel olmak amacıyla kumandayla hareket edenler iki cihanda da yatacakları yer olmayan kötülerdir. Başkasına kazandırayım derken kendi kalelerine gol üstüne gol atmışlardır” diye konuştu.

‘YEREL YÖNETİMLERDE YASAL REFORM İHTİYAÇTIR’

CHP’nin aldığı büyükşehir belediyelerinin meclis üyeliklerinde çoğunluğu Cumhur İttifakı’nın oluşturduğuna vurgu yapan Bahçeli, “Bu seçim göstermiştir ki yerel yönetimlerde yeni bir yasal reform büyük ihtiyaçtır” açıklamasında bulundu.

MHP ile AKP’nin seçimden başarı ile çıktığını söyleyen Bahçeli, “Gönül isterdi ki daha fazla belediye başkanını kazanalım, daha yüksek oy oranına ulaşalım. Eksiğimiz varsa tamamlayacağız. Daha fazlasını zaman ve süreç içerisinde birlikte mutlaka sağlamış olacağız” diye konuştu.

 

 

kronos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder