13 Nisan 2019 Cumartesi

Johnny Depp’li The Professor’dan yeni fragman geldi

Johnny Depp’in altı ay ömrü kalmış, dikbaşlı bir üniversite hocasını canlandırdığı yeni filmi The Professor’dan yeni bir fragman yayınlandı.

SIRA DIŞI ROLLERİN OYUNCUSU
The Professor ileri evrede kanser hastası ve birkaç ay sonra ölecek bir üniversite hocası olan Richard’ın aynı zamanda eşinin ihanetiyle başa çıkmaya çalışmasını ve kalan ömrünü dünyayı pek de umursamadan dolu dolu yaşamayı seçmesini anlatıyor. Richard öğretme metotlarını, hayatını ve sevmeyi yeniden keşfediyor. Sıra dışı karakter seçimlerine bizi alıştıran Johnny Depp bu karakterlere yeni bir örnek daha eklemiş gibi görünüyor. Son yıllardaki inişli çıkışlı sinema kariyerine bu filmin bir artı puan olarak ekleneceğini umuyoruz. The Professor geçtiğimiz ekimde Zürih Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapmış ve genel olarak beğenilmişti.

ABD’de 17 Mayıs’ta vizyona girecek The Professor’da Depp’e Zoey Deutch, Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, Justine Worrington ve Danny Huston gibi isimler eşlik ediyor. Filmin Türkiye’deki gösterim tarihi henüz netleşmiş değil.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder