12 Nisan 2019 Cuma

Fenerbahçe Stadı’nda Can Bartu’ya 10.30 tören, 19.00’da dua

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 83 yaşında hayatını kaybeden Türk sporu ve Fenerbahçe’nin efsane ismi Can Bartu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Fenerbahçe Stadı’nda yarın sabah 10.30’da halka açık tören, akşam 19.00’da da dua yapılacak.

CAN BARTU’MUZU KAYBETTİK

Fenerbahçe kulübü, “Can Bartu’muzu kaybettik” başlığıyla yayınladığı mesajda, “Kulübümüzün tarihinde çok önemli bir yeri olan, adı Fenerbahçemiz ile özdeşleşmiş efsanemiz Can Bartu’yu kaybettik. Bu büyük kaybın derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz.

Fenerbahçemizin ve Türk sporunun değerli ismi Can Bartu’ya Allah’tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.” ifadeleri yer aldı.

Can Bartu için Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve süper lig takımları taziye yayınladı.

‘SİNYÖR’ LAKAPLI CAN BARTU

“Can Bartu’yu kaybettik” mesajıyla haberi duyuran Galatasaray Kulübü, paylaştığı mesajda “Türk sporunun ve Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden ‘Sinyor’ lakaplı Can Bartu’nun vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Fenerbahçe camiasına ve Türk spor kamuoyuna başsağlığı dileklerimizi sunarız.” ifadelerine yer verildi.

BEŞİKTAŞ VE TRABZON’DAN BEYEFENDİ KİMLİĞİNE VURGU

Beşiktaş Kulübünün ise paylaştığı mesajda ise şöyle denildi: “Beyefendi kişiliğiyle tüm sporseverlerin sevgisini kazanan, Türk sporunun en önemli efsanelerinden Can Bartu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz.”

Trabzonspor Kulübü de Can Bartu için mesaj yayınladı. Beşiktaş’la aynı mesajı paylaşan Bordo-Mavili kulüpte Bartu’nun beyefendiliğini öne çıkardı.

Can Bartu için Fenerbahçe Stadı’nda sabah 10.30 tören düzenlenecek. 19.00’da ise dua edilecek.

FENERBAHÇE STADI’NDA 10.30 TÖREN 19.00’DA DUA

Fenerbahçe kulübü cenaze töreniyle ilgili de bir açıklama yaptı. Can Bartu için Fenerbahçe stadında tören düzenlenecek. Program akışı ilgili bildirim ise şöyle:

“Adı Fenerbahçemiz ile özdeşleşmiş efsanemiz Can Bartu’ya yarın (13 Nisan Cumartesi) Stadımızda düzenlenecek tören ile veda ediyoruz. Saat 10.30’daki törenimiz, tüm taraftarlarımıza ve halkımıza açıktır.

Merhumun cenazesi de öğle namazına müteakip Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Yarın saat 19.00’da efsanemiz Can Bartu’ya stadımız 1907 Tribünü’nde dua okunacaktır.”

Sinyor Can Bartu hayatını kaybetti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder