26 Nisan 2019 Cuma

AKP’li başkan, seçimden sonra hemşerisi Sadi Güven’i ziyaret etti

31 Mart yerel seçimlerinde tartışmalı illerden biri olan AKP’li Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven’i ziyaret etti.

İyi Parti’nin az fark kaybettiği Balıkesir’de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) adayı Yücel Yılmaz belediye başkanı seçilmişti. İyi Parti, YSK’ya olağanüstü itirazda bulunmuştu. Fakat YSK, İyi Parti’nin itirazını reddetmişti.

Tüm bu gelişmelerden sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı AKP’li Yılmaz, “Hemşerimiz” dediği YSK Başkanı Güven’i ziyaret etti.

İyi Parti tarafından YSK’ya yapılan bütün itirazlara rağmen mazbatası verilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, dikkat çeken bir ziyarette bulundu.

Yücel, AKP’li vekillerin de içinde bulunduğu heyet YSK Başkanı Sadi Güven’i ziyaret etti. İyi Parti’nin itirazlarını reddeden YSK’ya, AKP’nin İstanbul itirazlarını değerlendirme süreci devam ederken, AKP’li Balıkesir milletvekilleri Mustafa Canbay ve Mutlu Aydemir’den kritik ziyaret gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Yılmaz’ında eşlik ettiği ziyarete ilişkin fotoğraflar sosyal medya hesabından yayınladı. Yılmaz paylaşımında “Balıkesirli hemşerimiz olan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sayın Sadi Güven’i, Milletvekillerimiz @MustafaCanbey, @mutlaydemir ve ilçe Belediye Başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Nazik karşılamaları ve misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder