27 Nisan 2019 Cumartesi

Kartlar geleneksel hale geldi

Fenerbahçe, Süper Lig’in 30’uncu haftasında konuk ettiği Trabzonspor’la 1-1 barabere kalırken Teknik Direktör Ersun Yanal maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından önce yayıncı kuruluşa konuşan Ersun Yanal, oyundan ve maçın hakeminden duyduğu memnuniyetsizliğini dile getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı “İki başlıkta konuşmak lazım.

Birinci başlık teknik yorum, ikincisi ise hakem” diyerek şöyle devam etti: Skor beni mutlu etmedi. Hiçbirimizin mutlu olmadığı hatta üzüldüğü bir sonuç oldu” ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı’nın golüyle geriye düşen Fenerbahçe’de taraftar uzatma dakikalarında gelen golle büyük sevinç yaşadı.

10 KİŞİ KALDIKTAN SONRAKİ DURUM

Takımının 10 kişi kaldıktan sonra verdiği reaksiyona övgüde bulunan tecrübeli çalıştırıcı, “Sadece oyuncularımızın 10 kişi kaldıktan sonraki tutumlarını övebiliriz. Sonuna kadar sonuca gitmek için mücadeleyi bırakmamalarını övebiliriz. Ancak Fenerbahçe bunları aşacak” değerlendirmesin yaptı.

FENERBAHÇE BU KADAR YIPRATILACAK BİR TAKIM DEĞİL

Hakemlerden yakınan Yanal, “Fenerbahçe bunlara, bu durumda oynamaya alışık bir takım değil ama bir taraftan da dünyanın en sayılı hakemlerinden biri Cüneyt Çakır… Biliyorsunuz bizim oynadığımız Kayseri maçıyla MHK değişti.

Fenerbahçe bu kadar yıpratılacak bir takım değil.  Fenerbahçe’yi de bu kadar kolay şekilde eksik bırakmaya kimsenin hakkı yok. Önümüzdeki birkaç günde medya ekibimizle bazı şeyler paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

GELENEKSEL HALE GELDİ

Oyuncularının gördüğü kartlara dikkat çeken Ersun Yanal, “Fenerbahçe’nin genetiğinde bu yok. Fenerbahçe oynadığı oyunla bu kadar kolay kartlar görmeyi, bu tavrı görmeyi hak etmiyor. Yitirdiğimiz oyuncuyla birlikte bu geleneksel hale geldi” diyerek sözlerini tamamladı.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder