26 Nisan 2019 Cuma

AKP’li o isim, Davutoğlu’nun ekibinde yer alacak

“Cumhurbaşkanı toplumun en az yarısı ile kopuş yaşıyor” diyerek Recep Tayyip Erdoğan’a bayrak açan Ahmet Davutoğlu ekibine uzun süredir AKP’ye sert eleştirilerde bulunan Selçuk Özdağ’ın katılacağı iddia edildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) eski Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 31 Mart yerel seçim sonrası yaptığı hamlenin parti içerisindeki etkisi devam ediyor. AKP’nin yaşadığı erozyondan rahatsız olan bazı muhalifler, Ahmet Davutoğlu’nun yanında yer almaya başladı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun vitrin isimleri arasında AKP Manisa eski Milletvekili Selçuk Selçuk Özdağ’ın Davutoğlu ile birlikte hareket ettiği iddia edildi.

Davutoğlu’nun eleştirilerine paralel açıklamalarda bulunan AKP eski Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Davutoğlu ile birlikte hareket etme kararı aldı.

Eski Manisa milletvekili olan Selçuk Özdağ, 31 Mart seçimleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapmış, ittifak nedeniyle aday gösterilmemişti.

Bu gelişmenin ardından Özdağ’ın parti yönetimine ilişkin bir takım eleştiriler dile getirerek başkanlık sistemiyle yanıldığını söylemişti.

AKP’de rahatsızlık yaratan sosyal medya paylaşımlarının ardından Özdağ’ın AKP’den kopuşu da kesinleşmiş oldu. İddialara göre Özdağ, yeni kurulacak partide genel başkan yardımcılığı görevi üstlenecek.

Ve Davutoğlu bayrak açtı: Cumhurbaşkanlığı toplumun yarısı ile kopuş yaşıyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder