27 Nisan 2019 Cumartesi

SP’li Ali Aktaş: İl başkanıyken Erdoğan’ın maaşını ödeyen bu teşkilat merkez binasını da alır

Erdoğan’ın “tabela var binaları yok” diyerek dalga geçtiği Saadet Partisinden yanıt: ‘Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan’ın maaşını ödeyen teşkilat ve bu milletin her fikirden yüz binlerce evladı bağışlarıyla yeni genel merkezini alır.’

Partisinin Kızılcahaman kampında Saadet Partisi’nin genel merkezinin mahkeme kararıyla boşaltılmasını değerlendiren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan SP lideri Temel Karamollaoğlu’nu kasderek “Adama sormazlar mı, tabelası var, binası yok.” demişti. Erdoğan’a yanıt SP Antalya Belediye başkanı adayı Ali Aktaş’tan geldi. Aktaş “RP İstanbul il başkanıyken ona maaş ödeyen bu teşkilat ve bu milletin her fikirden yüz binlerce evlad bağışlarıyla yeni genel merkezini alır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi’nin Ankara’daki Genel Merkezi’nin mahkeme kararıyla tahliye edilmesine gönderme yaparak, “Adama sormazlar mı, tabelası var, binası yok.” demişti. Milli Görüş hareketinin merhum lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz, SP tarafından genel merkez binasının kiralarının ödenmediği gerekçesiyle partiye dava açmış, genel merkezi yaklaşık 3 hafta önce tahliye ettirmişti.

VURURSUNUZ EYVALLAH DA ÖLMEZSEK SIKINTI

Erdoğan’a yanıt Saadet partili Ali Aktaş’dan geldi “Saadet Partisi için ‘Adama sormazlar mı, tabelası var, binası yok’ diye hakaret eden Erdoğan da şunu bilsin ki; RP İstanbul il başkanıyken ona maaş ödeyen bu teşkilat ve bu milletin her fikirden yüz binlerce evlad bağışlarıyla yeni genel merkezini alır” diye yazan SP’li Aktaş, “Tam da bugünler için söylenmiş gibi; ‘Vurursunuz vurursunuz eyvallah da; ölmezsek sıkıntı büyük’” ifadelerini kullandı. Aktaş yeni genel merkez binası için açılan banka hesap numaralarını da paylaştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder