5 Nisan 2019 Cuma

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi başkanlık için harekete geçti

Beşiktaş’ta Mayıs ayında gerçekleşecek genel kurulda Ahmet Nur Çebi’nin Başkan Fikret Orman’a rakip olabileceği iddia edildi.

İddiaya göre; Beşiktaş’ta Mayıs ayı başında yapılacak olan genel kurul öncesi Başkan Fikret Orman dışında net bir isim yok. Ahmet Nur Çebi bu durumdan dolayı camianın da verdiği destekle hazırlık çalışmalarına girdi.

ÇEBİ’YE CAMİADAN DESTEK VAR

Adaylık konusunda camiadan büyük baskı gören, bu doğrultuda eski yöneticiler Erdal Torunoğulları ve Adnan Dalgakıran’la birlikte çalışmalar yürüttüğü öne sürülen Ahmet Nur Çebi, taleplere kayıtsız kalmayacak. Yakın zaman içinde kesin kararını verecek olan Çebi, düzenleyeceği basın toplantısıyla seçimle ilgili açıklama yapacak.

Başkan Fikret Orman ile Ahmet Nur Çebi 6.5 yıl beraber görev yaptı.

ORMAN: AHMET ABİ KARŞIMA ÇIKMAZ

Fikret Orman’ın başkanlığı sürecinde ikinci başkanlık görevini yürüten ancak son yönetimde yer almayan Ahmet Nur Çebi, sıkıntılı dönemlerde kulübe sağladığı maddi destek ile camianın övgüsünü kazanmıştı.

Başkan Orman ise daha önce yaptığı açıklamada, “Biz 6.5 sene birlikte çalıştık. Aday olması beni üzmez ama Ahmet ağabey benim karşıma çıkmaz” demişti.

FİKRET ORMAN TFF BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAK

Başkan Fikret Orman’ın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na aday olacağı iddia ediliyordu. Ancak Orman yaptığı açıklama ile böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Başkan Siyah-Beyazlı kulüpte yapılacak başkanlık seçimi için çalışmalar yürüttüğünü kaydettib

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder