6 Nisan 2019 Cumartesi

Ekrem İmamoğlu’na “Oğlum” diye hitap eden Erkan Tan’a tepkiler büyüyor

YSK’nın resmi olmayan seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na, AKP’nin yandaş medyası A Haber Sunucusu Erkan Tan, “Daha başkan olmadım oğlum sen” diye hitap etti.

“Ver mehteri” sözleri ile tanınan Erkan Tan, A Haber’de sunduğu programda Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nu “belgede sahtecilikle” suçladı.

Ekrem İmamoğlu’nun Ankara’da Anıtkabir ziyareti esnasında Onur Defteri’ni “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı” olarak imzalamasını eleştiren Erkan Tan, gazetecilik tarihinin en seviyesiz üslubu ile “Evrakta sahtecilik yapıyor be. Daha değilsin ki Ekremcim, daha başkan olmadın oğlum” dedi.

Erkan Tan’ın seviyesiz üslubuna sosyal medyadan tepki yağmaya başladı. Ekrem İmamoğlu’na “Daha Başkan olmadın oğlum” diyen A Haber sunucusu Erkan Tan’ın daha önce katıldığı bir programda nasıl bir habercilik yaptığına dair anlattıkları, amacının habercilik değil kutuplaştırmak olduğunu deşifre ediyor.

Mehter ile canlı yayın sunan Erkan Tan, katıldığı programda “Basıyorum kutuplaşma cümlelerini… Tahrik edici, bölücü cümleler, konuklar, içerik… maaşını oradan kazanıyorsun” ifadesi gazetecilik mesleğini yapan birisi için utanç verici olarak yorumlandı.

A Haber’in AK Parti Belgeseli’nde fon müziği olarak İsrail Marşı kullanıldı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder