6 Nisan 2019 Cumartesi

Ünlü Müzisyen Fazıl Say’dan İmamoğlu’na: Bravo Ekrem kardeşim

Müzisyen Fazıl Say, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) açıkladığı resmi olmayan seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ekrem İmamoğlu’na “Umarım haksızlık yaşamazsın” yorumunu yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden ikinci bir açıklama daha yapan Fazıl Say, Ekrem İmamoğlu için “Bu zor süreçte de sükûneti koruyor, toplumun her kesimini kucaklamaya devam ediyor, sinirlenmiyor, gerilim yaratmıyor” dedi.

Son zamanlarda Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlaşmasıyla gündeme gelen Müzisyen Fazıl Say, 31 Mart yerel seçimlerde resmi olmayan seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na sosyal medya hesabından sahip çıktı.

Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından, “İstanbul’un öyle şeffaf bir yönetimi olacak ki; 39 ilçenin belediye başkanları ve tüm meclis üyeleri bu şehre hizmet etmek için gönülden istekli olacak” notuyla paylaştığı fotoğrafa yorumda bulundu.

Fazıl Say, “Bravo kardeşim. İşini iyi yapan insansın, başarılar diliyorum. Umarım haksızlık yaşamazsın” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından ikinci bir açıklama daha yapan Fazıl Say, İmamoğlu’nun Anıtkabir’i ziyaret etmesini çok beğendiğini belirterek, “En büyük hayalim Anıtkabir’de bir konser vermek, bir Atatürk eseri bestelemek” dedi.

İstanbul’a dün döndüğünde şehrin her yerinde Binali Yıldırım’ın kazandığını ilan eden afişler, bayraklar gördüğünü anlatan Fazıl Say, “YSK’nin resmi olmayan sonuçlarına göre seçimi İmamoğlu kazandı, geçersiz oylar sayılıyor hala İmamoğlu önde. Bize sunulan matematik tablosu bu. Bu afişler tüm İstanbul halkına haksızlık değil mi?” diye sordu.

“Lütfen birisi bana, ‘Bu afişlerin asılması çok doğrudur’ desin ve sebebini açıklasın.” şeklinde konuşan Fazıl Say, “Ekrem İmamoğlu, Belediyecilik işini iyi yapan bir insandır, bu zor süreçte de sükuneti koruyor, toplumun her kesimini kucaklamaya devam ediyor, sinirlenmiyor, gerilim yaratmıyor, İstanbul halkına saygı ile sahip çıkıyor, bu tutumunu da ayrıca tebrik ediyorum. Anıtkabir’i de ziyaret etmesini çok beğendim. Benim de en büyük hayalim Anıtkabir’de bir konser vermek, bir Atatürk eseri bestelemek. Tekrar bravo Ekrem kardeşim..” dedi.

Müzisyen Fazıl Say, Saray’da vereceği konser için özel beste hazırlıyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder