5 Nisan 2019 Cuma

Liverpool Salah ile şampiyonluğa koşuyor

Şampiyonluk yolunda kritik bir deplasmana çıkan Liverpool, geriye düştüğü maçta Southampton’ı 3-1 mağlup etti.

Liverpool, Premier Lig’de şampiyonluk yolunda çıktığı kritik deplasmanda Southampton’ı 3-1 mağlup etti. Liverpool, bu skorla 33 maçın ardından puanını 82 yaptı. Maç fazlasıyla Manchester City’nin önünde liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

İLK GOL EV SAHİBİNDEN

Maça hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi Southampton, 9. dakikada Shane Long ile 1-0 öne geçti. Bu gole cevap 36. dakikada geldi. Naby Keita’nın filelere yolladığı top skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle geçildikten sonra ikinci 45 dakika Liverpool için zorlu geçti.

Muhammed Salah. maçın 80. dakikasında sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Kritik gol Liverpool’u zirveye taşıdı.

LİVERPOOL’UN YILDIZI SALAH SAHNEYE ÇIKTI

Uzun süre rakip kalede gol arayan Kırmızılar, aradığı golü ancak 80. dakikada buldu. Southampton savunmasını az adamla yakalayan Muhammed Salah, tek başına sürüklediği topu güzel bir vuruşla ağlara gönderdi ve skoru 2-1’e taşıdı. Bu gol Liverpool’u şampiyonluk yarışında tutarken maç fazlasıyla zirveye de taşıdı.

Golle birlikte rahatlayan Liverpool, 86. dakikada Jordan Henderson ile bir gol daha bularak maçın skorunu 3-1 olarak belirledi. Liverpool, ligde gelecek hafta 14 Nisan’da Chelsea’yi Anfield’da ağırlayacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder