6 Nisan 2019 Cumartesi

Fenerbahçe’de gözler 621 milyon euro borç bırakan Aziz Yıldırım’da

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, UEFA’nın istediği Finansal Fair Play (FFP) şartlarını yerine getirmek tüm imkanları seferber ediyor.

Başkan seçildiği dönemde, ‘Kim ne veriyorsa, bir fazlası’ diyen Başkan Koç, kulübe 50 milyon dolarlık hibe, 50 milyon dolarlık kredi ve sponsorluk anlaşmalarıyla 140 milyon dolar katkı sağladı.

‘Fener ol’ kampanyası ile borç yükünün altından camia olarak kalkmayı hedefleyen Ali Koç, ayrım yapmadan ‘Fenerbahçeliyim’ diyen herkese çağrıda bulundu.

Fenerbahçe’nin 20 yıl başkanlığını yapan Aziz Yıldırım, seçim döneminde 150 milyon lira vaat etmişti.

AZİZ YILDIRIM KAMPANYAYA DESTEK VERECEK Mİ?

Camia içinde en çok konuşulan konulardan birisi de 20 yıl Sarı-Lacivertli takımın başkanlığını yapan Aziz Yıldırım’ın kampanyaya vereceği destek.

Ali Koç ile girdiği yarışta Aziz Yıldırım Kulübe sponsorluklarla birlikte 150 milyon lira (Seçimlerin yapıldığı dönem kuru ile 27 milyon euro) vereceğini açıklamıştı. Şimdi taraftarlar 621 milyon euro’luk borçta Yıldırım’ın da payı olduğunu düşünerek kampanyaya ciddi bir destekte bulunmasını bekliyor.

Aziz Yıldırım’ın yardım konusuna sıcak baktığı ancak herhangi bir rakam telaffuz etmediği belirtiliyor. Sarı-Lacivertli kulübün 31 Mayıs’a kadar 60 milyon euroluk bir rakamı bulması gerekiyor.

FENERBAHÇELİ ZENGİNLERE ÇAĞRI

Başkan Ali Koç ve yönetimi Fenerbahçeli zenginlerin de elini taşın altına koymasını istiyor. Mehmet Ali Aydınlar, Nihat Özdemir, Murat Ülker, Ferit Şahenk, Tahir Kıran, Mehmet Cengiz, Servet Yardımcı gibi isimler den Sarı-Lacivertli kulübün tarihine geçecek şekilde katkı sağlaması bekleniyor. Sadettin Saran 1 milyon lira ile kampanyaya destek verdi.

 

 

 

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder