6 Nisan 2019 Cumartesi

‘Fener ol’ da iki günde toplanan rakam belli oldu

Fenerbahçe ‘Fener ol’ kampanyasında 2 saatte 2 milyonu geçti. İki günlük rakam 5 milyon lirayı aştı.

Fenerbahçe Kulübü içinde bulunduğu mali dar boğazı aşmak için Başkan Ali Koç önderliğinde başlattığı “Fener Ol” bağış kampanyası önceki akşam saat 19.07’de başladı.

Kampanya’nın ilk saatlerinde yoğun bir ilgi yaşandı. Taraftarların yanı sıra, Sarı-Lacivertli camianın önde gelen isimleri, spor, sanat ve iş dünyasından ünlülerin yoğun katılımının beklendiği kampanyada dün ortaya çıkan rakamlar, bağış organizasyonunun ilk saatlerindeki hızı kaybetti.

Başkan Ali Koç, ‘Fener ol’ kampanyasına büyük önem veriyor. Toplam hedef 1 milyar lira.

2 SAATE 2 MİLYONU AŞTI

Kampanya başlar başlamaz ilk 40 dakikada 600 bin Lira toplanırken, ilerleyen 1-2 saatlik bölümde rakam 2 milyon lirayı geçti. Bağışlar, dün öğlen saatlerinde ancak 5 milyon liraya kadar çıktı.

Taraftarlar ve yönetimin katkı beklediği isimlerin ilerleyen günlerde kampanyaya destek vermesi bekleniyor.

FENERBAHÇE’DE HEDEF 60 MİLYON EURO

Fenerbahçe yönetimi, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play(FFP) anlaşması uyarınca, 31 Mayıs 2019 tarihine kadar 410 milyon lira toplamayı hedef olarak koymuştu. Sarı-Lacivertli kulübün Avrupa Kupalarından men edilmemesi için en azından 60 milyor euro’yu toparlaması gerekiyor.

‘Fener ol’ projesi start verdi, 40 dakikada 600 bin lira toplandı

SPORCULAR’DAN 10 MİLYON LİRALIK DESTEK

Fenerbahçe bünyesinde yer alan sporcular da önümüzdeki günlerde kampanya’ya destek verecek. İlk etapta yerli futbolcular 5 milyon TL’lik bağış yapma kararı aldı. Takımın genç oyuncuları ise maaşlarından yüzde 10 ile yüzde 20’lik bir kesinti yapıp ‘Fener Ol’a destek verecek.

Nabil Dirar’ın yabancı futbolcularla ilgili görüşmeleri yürüttüğü ve kampanyaya katılacağı öğrenildi. Fenerbahçe Beko’da da kapan Melih Mahmutoğlu liderliğinde görüşmeler olduğu, kadın ve erkek voleybol takımlarıyla diğer branşlardan gelecek katkıyla toplam bağış rakamının 10 milyon lirayı geçmesi bekleniyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder