5 Nisan 2019 Cuma

Murat Cem golünü attı, adını Türkiye’ye duyurdu

Trabzonspor altyapısından yetişen Murat Cem Akpınar kariyerinin ilk golünü attı.

Bordo-Mavili Takımın teknik direktörü Ünal Karaman’ın golden sonra ‘Oğlum’ diyerek sarıldığı 20 yaşındaki oyuncu hem takım arkadaşları hem de tribünler tarafından alkışlandı.

Trabzonspor’un Antalya’yı 4-1 yendeği maçta takımının uzatmalarda son golünü atan Murat Cem Akpınar Süper Lig’deki ilk golünü kaydetti.

TRABZONSPOR ALT YAPISINDAN YETİŞTİ

Murat Cem, 4 Oca 1999 Trabzon doğumlu. Futbola 2007 yılında Yeni Düzköyspor’da başladı. Burada bir yıl oynadıktan sonra girdiği Trabzonspor seçmelerinde beğenilen Murat Cem, ilk amatör transferini gerçekleştirdi.

Santrfor olarak başladığı altyapı kariyerinde birçok mevkide denenen Murat Cem, orta saha olarak beğenildi ve 8 yıldır bu mevkide görev yapıyor.

İLK MAÇI ŞUBAT’TA OYNADI, İLK GOLÜ NİSAN’DA ATTI

Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Murat Cem Akpınar, 3. Lig’de 15 kez forma giydi 2 gol kaydetti. Bu sezon Bordo-Mavili takımın altyapı hamlesiyle şans bulan genç yıldız adayı, Süper Lig’deki ilk maçına da 22 Şubat 2019’da Göztepe karşısına çıktı.

Murat Cem Akpınar, 5 Nisan 2019’da Trabzonspor’un Antalyaspor ile oynadığı maçta sonradan oyuna girerek son dakikalarda takımının attığı 4. golü kaydetti.

Murat Cem Akpınar ile Abdülkadir Ömür Trabzonspor’un alt yapı dan yetiştirdiği isimler.

AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI’NDA OYNADI

Murat Cem’in ilginç bir milli takım kariyeri de var. Azerbaycan Futbol Federasyonu’nun Trabzonspor’dan talebi üzerine Azerbaycan vatandaşlığı da aldı ve 13 kez Azerbaycan U17 Milli Takımı’nda da forma giydi, 2 gol attı.

Burada uluslararası maç tecrübesi edinen Murat Cem’in hala Türkiye Milli Takımını seçme şansı bulunuyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder