10 Haziran 2019 Pazartesi

‘Daha Muratgilin damından atlayamadık’ dedi sosyal medya yıkıldı

Türkiye türbanlı genç kızın hükümet eleştirilerini konuşuyor. Genç kadının ‘Millet uzaya gitti, biz daha Muratgilin damından atlayamadık’ demesi sosyal medyayı salladı.

BOLD- 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimi için internette yayınlanan Youtube kanalları sokak röportajlaıyla halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Yuttaş TV de bu kanallardan biri. Kanalın muhabiri seçimler ile ilgili görüşlerini öğrenmek üzere Küçükçekmece’de vatandaşlara mikrofon uzattı. Görüşleri sorulan türbanlı bir kadın da seçimlerin iptal edilmiş olmasına tepki gösterdi.

MÜSLÜMANLIĞIMIZI KULLANIYORLAR
İktidarın icraatlarını da eleştiren genç kadın hükümetin türbanı kullandığını söyleyerek ‘Türbanlıyım ama bunu Ak partiye bağlamıyorum. Onun sayesinde türban takmıyorum ben. O bunu öne sürüyor müslümanız diye bunu kullanıyor başka hiç bir şey yok.’ dedi.

NE İLERLEMİŞLİĞİMİZ VAR
Ülkenin, yılladır çocuk cinayetleri, hırsızlıkta önde olduğunu söyleyen genç kadın ‘Ne ilerlemişliğimiz var. Millet uzaya gitti biz daha Muratgilin damından atlayamadık’ diye konuştu. Türbanlı kadının bu tepkisi sosyal medyada gündem oldu. ‘Muratgilin’ etiketine binlerce paylaşımla genç kadının söylediklerine destek geldi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder