2 Ocak 2020 Perşembe

Erdoğan’ın 10 yıllık icraatları listesinde fabrikası olmayan yerli otomobil de var

Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayınladı. Paylaştığı videoda 10 yıllık icraatlarını listeledi. Listede, fabrikası olmayan yerli otomobil de var, garanti geçiş ücretleri bütçeden karşılanan havalimanları, köprü ve otoyollar da…

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayınladığı yeni yıl mesajıyla beraber son 10 yılda yaptığını öne sürdüğü icraatlarına da yer verdi.

Erdoğan’ın paylaştığı 10 yıllık icraatların içerisinde 32 stadyum, 35 üniversite, yolcu garantisi sayısı kullanan yolcunun 9 katı olan Kütahya Havalimanı, garantili geçiş ücretleri bütçeden karşılanan Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile karayolları, barajlar, silah ve savunma sanayiye ait araç gereçler yer aldı. Listede 5 gün önce prototipi tanıtılan yerli otomobilde var. Henüz fabrikası dahi kurulmayan, prototipi İtalya’da yapılan yerli otomobil Erdoğan’ın icraatları arasında sayıldı.

KEŞKE TEK TEK DEVLETE OLAN ZARARLARINI DA YAZSALAR

Yap İşlet Devlet modeli ile yapılan ve bütçede kara delik haline gelen havalimanları, otoyollar ve köprülerin yer aldığı icraatlar arasında bir fabrikanın dahi yer almaması dikkat çekti. Erdoğan’ın paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ‘Keşke icraatların devlete olan zararları da listelense’ yorumlarına neden oldu.

2010’lar ya da adım adım 15 Temmuz’a

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder