3 Ocak 2020 Cuma

Vizyonda 7 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda yılın ilk cuma gününde 7 yeni film gösterime girdi. Çarşamba günü vizyon şansı yakalayan Baba Parası ve Ip Man 4 ile birlikte bu sayı 9’a yükselmiş oldu.

BOLD– Baba Parası’nın gişede etkili olması beklense de geçtiğimiz hafta en iyi animasyon açılışı rekorunu kırarak 500 bini aşkın seyirci yakalayan Rafadan Tayfa’yı geçmesi zor olacak. Haftanın dikkat çeken bir diğer filmi ise Resmi Sırlar…

İşte 3 Ocak 2020 Cuma günü Türkiye’de vizyona giren filmler…

RESMİ SIRLAR/OFFICIAL SECRET

Gerçek bir istihbarat skandalını anlatan filmde, Irak işgaline doğru gidilen günlerde ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) tarafından bu işgale karşı olan ülkelerinin temsilcilerinin telefonlarının dinlenmesiyle ilgili bir e-postaya rastlayıp bunu basına sızdıran çevirmen Katharine Gun’ın yaşadıkları anlatılıyor. Keira Nightley, Ralph Fiennes, Matt Smith, Indira Varma gibi isimler baş rolde.

JUDY

Sevilen şarkıcı ve oyuncu Judy Garland’ın “Oz Büyücüsü”nde rol almasından 30 yıl sonra sahne almak üzere Londra’ya gelmesi ve burada daha sonra eşi olacak Mickey Deans ile tanışmasının anlatıldığı filmde Judy rolünde Renee Zellweger’i izleyeceğiz.

2177 HACKERLARI

Biraz Sin City biraz Aeon Flux… 2. sınıf oyuncularla çekilmiş B tipi bilim kurguda bir suiakst girişimi sonrası hafızasını kaybeden bir adamın bilgisayar korsanlarına karşı verdiği mücadele anlatılıyor. Dominique Swain, Sean Patrick Flanery, Miracle Laurie, Shane Coffey ve Benton Jennings başrollerde.

BACURAU

Cannes’da gösterilen ve oldukça beğenilen Bacurau Brezilya taşrasında suç örgütlerini şiddetine maruz kalan Teresa ve köylülerin öyküsünü anlatıyor. Barbara Colen, Thomas Aquino, Silvero Pereira, Thardelly Lima, Rubens Santos, Sonia Braga ve Udo Kier baş rollerde.

YABANİ/ STRAY

Igor ve Polina çocuklarını trajik bir şekilde kaybettikten 4 yıl sonra onunla aynı yaşta bir çocuk olan Vanya’yı evlat edinir. Ancak, yeni üye aileye pek uğurlu gelmeyecektir. Korku ve gerilim türündeki Rus yapımı filmin başrollerinde Sevastian Bugaev, Roza Khayrullina, Elena Lyadova ve Mikhail Safronov yer alıyor.

GECE GELEN: CİN BEBEK

Buse Sevindik, Ömer Polat, Onur Çimen ve Gizem Tataroğlu’nun oynayıp Bülent Aydoslu’nun yönettiği filmde kendisine musalalt olan cinlerden kurtulmaya çalışan bir genç kızın öyküsü anlatılıyor.

LAZ KİT

Yusuf Atıcı ve Zeki Akıncı’nın yönettiği filmde; Tuğba Özay, Sinan Bengier, Ahmet Çelik, Esra Sönmezer ve Dost Elver rol alıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder