2 Ocak 2020 Perşembe

Mandalorian 2. sezonu Star Wars’tan karakterler içerebilir

Star Wars evreninin gerçek oyuncularla çekilen (live-action) ilk dizisi Mandalorian geçtiğimiz hafta sezon finalini yaptı.

BOLD– Seyircilerin çok beğendiği dizinin 2. sezonuyla ilgili değerlendirmeler de şimdiden başladı. İddialara göre 2. sezonda Star Wars filmlerinden aşina olduğumuz bazı karakterleri görmemiz mümkün.

2. SEZONDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

Mandalorian, Return of Jedi’dan beş yıl sonrasını anlatıyor. Mandalorian isimli bir tarikata mensup ödül avcısı ile bebek Yoda’nın macerasını anlatan dizi ilk bölümden itibaren çok sevildi. Hemen belirtelim bu bizim bildiğimiz Yoda değil, sadece onunla aynı ırktan. Çünkü kronolojiye göre Yoda çoktan öldü.

Dizinin 2.sezonunda sürprizler olması kaçınılmaz. Bu kadar tutan bir dizide çıtanın yükseltilmesi şart yoksa yeni sezon hüsran olabilir. Yapımcı koltuğunda Jon Favreau’nun oturuyor olması bu konuda ümit verici.

Dizide yüzünü sadece bir kez görebildiğimiz Pedro Pascal ve Gina Carano

YENİ ÖDÜL AVCILARI

Dizinin ilk sezonu Mandalorian ve bebek Yoda’nın ödül avcılarına karşı verdiği mücadele ile geçti. Ama son iki bölümde işin içine İmparatorluk güçleri ve Stormtrooper’lar da girdi. Gelen haberler yeni sezonda Star Wars filmlerinde gördüğümüz bazı ödül avcılarını diziye dahil edileceği yönünde. Son bölümlerde Bobba Fett’in varlığına dairi imalarda bulunulması da bunun kanıtı olarak gösteriliyor.

Disney’in ilk orijinal dizilerinden olan The Mandalorian’ın 2. sezonunun 2020 sonbaharında yayınlanması bekleniyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder