17 Ekim 2020 Cumartesi

48 milyon abonenin izlediği Ratched, Netflix’in 2020’de en çok izlenen yeni dizisi oldu.

18 Eylül’de izleyici karşısına çıkan Ratched, American Horror Story dizisinde yakaladığı başarıyla TV dünyasında sağlam bir yer edinen Ryan Murphy‘nin imzasını taşıyor. Dizinin başrolünde ise Murphy’nin American Horror Story’de birlikte çalıştığı son yılların yükselen ismi Sarah Paulson yer alıyor.

BOLD– Ryan Murphy’nin Evan Romansky ile birlikte yazdığı dizi, Jack Nicholson’ın rol aldığı 1975 yapımı Miloš Forman filmi Guguk Kuşu – One Flew Over the Cuckoo’s Nest‘in öncesinde yaşananları anlatıyor. Hikâyenin merkezinde, One Flew Over the Cuckoo’s Nest’in acımasız hemşiresi Mildred Ratched (Sarah Paulson) yer alıyor.

Netflix’in daha proje aşamasında iki sezon onayı verdiği dizinin başarısı merak ediliyordu. Dizinin yayınlanmasıyla birlikte platformun güveninin boşuna olmadığı görüldü. Gerek Murphy’nin başarılı genel yönetimi gerek seçkin oyuncu kadrosuyla Ratched ilk günden itibaren çok konuşuldu.

Netflix’in dün resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım da seyirci ilgisini doğrular nitelikteydi. Buna göre dört haftada 48 milyon Netflix abonesi tarafından izlenen yapım Netflix’in 2020’de en çok izlenen yeni dizisi oldu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder