13 Ekim 2020 Salı

Bahçeli erken seçim çağrılarına cevap: 2023’te adayımız Erdoğan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısına partisinin Meclis’teki grup toplantısında cevap verdi. “Seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Boşuna emek ve nefes israfıdır. 2023’te Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

BOLD – Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuştu. Seçimin zamanında yapılacağını, Cumhurbaşkanı adaylarının Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısına cevap veren Bahçeli, şunları söyledi:

“Biz erken seçim talebini söyleyenden daha çok söyletenleri yani sahibinin sesini ve kimliğini merak ediyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu, sen ki, KKTC’deki Kapalı Maraş bölgesine bile yabancısın, sanki ilk kez duymuş gibisin, sana bakıp bakıp üzülüyorum, hep çalışmadığın yerlerden sorularla karşılaşıyorsun. Kılıçdaroğlu’na diyorum ki seçimi falan boş ver, altının para ettiği bir dönemdeyiz, söz gümüşse sukut altındır, sükut et de biraz kazan. Terazi var tartı var, her şeyin bir vakti var, beklemesini bil. Sakın ha tedbiri elden bırakma, davetsiz gelen döşeksiz oturur. Kulağına küpe olsun, elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde gelmez. Hele biraz sabret; gurkun cücüğü güzün sayılır. Bu işlere kafa yorma, seçim meçim derdine düşme; işin yoksa şahit ol, paran çoksa kefil ol. Göz var izan vardır, bizim görüşümüz açıktır, değişmemiştir. MHP, genel seçimlerin zamanında yapılmasından, sandığın 2023 yılının Haziran ayında kurulmasından yanadır. Bu tutarlılığımızı ve kararlılığımızı muhafaza edeceğiz. Erken seçim tartışması boşuna emek ve nefes israfıdır.”

Perinçek’ten tartışılacak iddia: Öcalan’a TV’den silah bırakma çağrısı yaptırılacak

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder