15 Ekim 2020 Perşembe

Seri katil Dexter Morgan geri dönüyor

Dexter, sekiz yıl aradan sonra yeni sezonuyla geri dönecek. Michael C. Hall’u tekrar Dexter rolünde izleyeceğimiz dizi 2021 sonbaharında ekranda olacak.

BOLD– 2006 yılında Showtime kanalında başlayan Dexter, 8 sezon boyunca kanalın en favori yapımı olmasına rağmen çok da beğenilmeyen bir finalin ardından 2013’te sona ermişti. Eleştirilere karşın ucu açık bırakıldığı için bir gün döner umuduyla sineye çekilen final nihayet işe yaradı ve Dexter’ın 2021’de geri döneceği müjdesi verildi.

Michael C. Hall- Dexter Morgan

SERİ KATİLLERİN KATİLİ

Diziyi henüz izlememiş olanlar için spoiler vermek istemediğimizden finale dair detay vermeyeceğiz. Ortadan kaybolan Dexter’ın bir gün geri döneceği umudunu yıllardır koruduğumuzu söyleyelim yeter. O umut şimdi gerçeğe döndü. Yeni sezonla ilgili bilgilere geçmeden önce Dexter’ın kışkırtıcı jeneriğini şöyle bırakalım…

Miami polis teşkilatının sıra dışı kan analisti Dexter Morgan’ın hikayesi sekiz sezon boyunca merakla takip edilmişti. Gündüzleri katilleri yakalayan emniyet görevlisi Dexter geceleri ise katileri avlayan bir seri katil olarak oldukça dikkat çekici bir dizi karakteriydi. Gerilimi gittikçe yükselen sekiz sezonun ardından kimseyi memnun etmeyen açık uçlu bir finalle biten dizi nihayet geri dönüyor.

Dexter’ın 2021 sonbaharında yayınlanması beklenen yeni sezonun 10 bölümlük “limited” bir sezon olacak. Yani on bölüm içinde tamamlanan bir hikaye izleyeceğiz. Neyse ki limited dizilerin “mini dizi”lerden farklı olarak devam ettirilebilme olasılığı var. Yani seyircinin reaksiyonuna göre yeni Dexter sezonları beklenebilir.

Dizide üvey kardeşleri canlandıran Michael C. Hall ve Jennifer Carpenter

Sekiz sezon boyunca Dexter Morgan’a hayat veren Michael C. Hall rolüne geri dönmenin yanı sıra bu kez yürütücü yapımcılığı da üstlenecek. Projenin arkasındaki bir diğer isim ise dizinin ilk dört sezonunda kreatör olarak yer alan Emmy adayı yapımcı Clyde Phillips.

Finalden sonra yaşanan olayları anlatması beklenen dizinin çekimleri 2021’in ilk aylarında başlayacak. Projede klasik kadrodan Michael C. Hall dışında kimlerin yer alacağı henüz açıklanmadı. Fakat izleyicilerin en çok görmek istediği ismin Dexter’ın ağzı bozuk kız kardeşi Debra Morgan’ı canlandıran Jennifer Carpenter olduğu kesin.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder