24 Ekim 2020 Cumartesi

İnsan hayatı temalı Uluslararası Dil ve Kültür Festivaline saatler kaldı

Bu yıl 18.’si düzenlenecek Uluslararası Dil ve Kültür Festivali (IFLC) kovid-19 salgını nedeniyle bu yılki organizasyonunu online platformlardan gerçekleştirecek. Gençlerin heyecanla beklediği organizasyon Türkiye saati ile 21.00’de başlayacak.

BOLD – Dünyanın farklı ülkelerinden gençleri aynı sahnede buluşturan Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’nin 18’incisi koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl internet üzerinden gerçekleştirilecek.

Gençlerin heyecanla beklediği buluşma YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram gibi online platformlar üzerinden yayınlanacak.

18’incisi düzenlenecek IFLC’de küresel salgını da kapsayacak şekilde insan hayatına vurgu yapılacak. “Dostluk Diyalog ve Kardeşlik” temalı çalışmaların yanı sıra göçmen ve mültecilerin yaşadığı bazı zorluklar sahneye taşınacak.

24 Ekim Cumartesi günü New York saati ile 14:00’te, Avrupa saati ile 20:00’de ve Türkiye saati ile 21:00’de, İngiltere saati ile 19.00’da yayınlanacak gösterileri IFLC’nin aşağıdaki YouTube hesabından takip edilebilecek.

2 milyar dolarlık patronluktan işçiliğe: Nakıboğlu ailesinin çökertilişi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder