20 Ekim 2020 Salı

Usulsüzlükten ihraç edildi ‘kumpas’ dedi

AKP’li Düzağaç Belde Belediye Başkanı Muammer Işıklı, partiden ihraç edildi. İl başkanı, “elimizde mevcut olanın ya da bilinenin daha fazlası bilgi ve belge var” derken, ihraç edilen Işıklı ise kendini Erdoğan sevgisiyle savundu.

BOLD – AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AKP’li Düzağaç Belde Belediye Başkanı Muammer Işıklı’nın usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle ihraç edildiğini söyledi.

“ELİMİZDE DAHA ÇOK BİLGİ VE BELGE VAR”

Işıklı’nın AKP Genel Merkez Disiplin Kurulu kararı ile partiden ihraç edildiğini belirten Uluçay, “AK Parti, şahsiyet yoksunu kişilerin kirli işlerini gölgelemek için kullanacakları bir siyasi parti değildir. AK Parti’de çürük elmalara asla yer yoktur, olamaz. Hiç kimse Cumhurbaşkanı sayesinde oturmuş olduğu koltuğu lekeleme hakkına sahip değildir. Bütün bunlarla birlikte ihraçları gerekçesi ile açıklama yapanlarla ilgili elimizde mevcut olanın ya da bilinenin daha fazlasıyla elimizde bilgi ve belgenin mevcut olduğunu ifade etmek isteriz” dedi.

USULSÜZLÜĞÜ ERDOĞAN SEVGİSİYLE SAVUNDU

AKP’li Düzağaç Belde Belediye Başkanı Işıklı da ihraç edilme kararını “kumpas” olarak değerlendirerek, “Hakkımdaki usulsüzlük iddialarını kabul etmiyorum. Türkiye birinciliği almış bir adam nasıl usulsüzlük yapsın? Ben Afyon’un en çok çalışan belediye başkanıyım. Birilerinin önüne kesmek için alınmış bir karar ve kumpastır. Bunların zamanı geldiğinde açıklaması yapılacak. Beni bugün AK Partiden ihraç etmediler, AKP’den ihraç ettiler. Ben Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı bir adamım ve onun yolunda ayrılmam ve başka partiye geçecek karakterde bir adam da değilim” dedi.

17 yılda faize ödenen 510 milyar dolar ile 20 milyon aileye konut yapılabilirdi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder