5 Mayıs 2021 Çarşamba

Erdoğan’a “Suç örgütünün bir numarası” diyen Erdoğdu’ya jet hızında soruşturma

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP iktidarı tarafından dinlendiğini, takip ve tehdit edildiğini açıklayan CHP’li Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. Erdoğan, “Tek muradım vatana ihanet suçundan yargılanmanız” diyen Erdoğdu’ya 250 bin liralık da tazminat davası açtı. Ankara Başsavcılığı, Erdoğdu hakkında jet hızıyla soruşturma başlattı.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, iktidar tarafından özel hayatının takip edilip şantaj yapıldığı iddiasında bulunan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Erdoğan’ın öğleden önce yaptığı yaptığı suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla soruşturma başlattı. Başsavcılık, şu açıklamayı yaptı: “27. Dönem milletvekili Aykut Erdoğdu’nun 04/05/2021 tarihinde Twitter’dan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanına hakaret teşkil eden sözler sarf ettiği iddiasıyla, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan vekili tarafından verilen şikayet dilekçesi üzerine soruşturma başlatılmıştır.”

Erdoğan, CHP’li Erdoğdu hakkında kişilik haklarına saldırı yaptığı gerekçesiyle 250 bin TL’lik tazminat davası da açtı.

MURADIM VATANA İHANETTEN YARGILANMANIZ

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, iktidar kontrolündeki ATV ve Sabah grubundan muhabirlerin arkadaşlarını arayarak kendisine şantaj yaptıklarını iddia etti. Dinlendiğini, takip ve tehdit edildiğini belirten Erdoğdu, Erdoğan’a yönelik “Bu yazdıklarımın doğrudan ilk muhatabı Erdoğan’dır. Diğer siyasi yöneticiler cürümleri kadar üzerlerine alınsınlar. Siz milyonlarca insanı mağdur eden ve vicdanın kırıntısı bile olmayan bu canavar düzenin kurucusunuz… Siz bu suç örgütünün bir numarasısınız… Benim tek muradım bir gün sizin yargılanabileceğiniz tek suç olan Vatana İhanet suçuyla yargılanmanız… Bu sayede bir daha kimse bu suçları işlemeye kalkışmasın” dedi.

Özel hayatı didik didik edilen CHP’li vekil Erdoğan’a patladı

Erdoğan’a “Suç örgütünün bir numarası” diyen Erdoğdu’ya jet hızında soruşturma yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder