6 Mayıs 2021 Perşembe

Sedat Peker gazeteci Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili Mehmet Ağar’ı işaret etti: Ödeşmek adettendir

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı yeni videoda eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Turkuvaz Medyanın sahibi Serhat Albayrak’la ilgili iddialarda bulundu. Peker, 6 Temmuz 1996’da Kıbrıs’ta evinin önünde vurularak öldürülen gazeteci Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili Mehmet Ağar’ı işaret etti. Peker, “İntikamı sevmem ama ödeşmek adettendir” dedi.

BOLD – Yurt dışında bulunan Sedat Peker, kendisinin de aralarında olduğu 63 şüpheliye yönelik ‘organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak’ suçlamasıyla 5 ilde 121 adrese yapılan operasyon sonrası yayınladığı yeni videoda Mehmet Ağar’la ilgili yeni açıklamalar yaptı.

YouTube kanalından yayınladığı yeni videoda Peker, “Kıymetli dostlarım, Mehmet Ağar ve Pelikancılara karşı bu videoda anlattığım bütün her şey delilli ve ispatlıdır. Eskilerin söylediği gibi “İntikamı sevmem ancak ödeşmek adettendir” ifadelerini kullandı.

“Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü (Ödeşmek Adettendir)” videosunda Peker, önceki açıklamasında masasında yer alan Mario Puzo’nun Omerta adlı kitabıyla mesaj verdiği yorumlarını doğruladı. Mafyada ‘suskunluk yasası’ olarak adlandırılan Omerta’ya göre polise konuşan, muhbirlik yapan mafya üyesi ölümle cezalandırılıyor. Peker, masasındaki kitapla ilgili “Bir niyetle o kitapları oraya koydum. Meraklı olanlar onu düşünsün yorumlasın diye. Veya başka bir obje” dedi.

Yurtdışına kaçması sonrası kendisine yönelik operasyonlara dikkat çeken Sedat Peker, “Beni küçültmek asla mümkün değildir. Aslanın inine giriyorsan parçalanmayı göze alacaksın. Eş zamanlı operasyonla daha beni Türkiye’ye getiremediler. Şu anda da uğraşıyorsunuz. Hepsinin farkındayım” ifadesini kullandı.

SERHAT ALBAYRAK’IN GÖZÜNE BAK

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın başında olduğu Turkuvaz Medya’nın kendisine yapılan operasyonda yer aldığını savunan Peker, bir yakınının Serhat Albayrak ile görüştüğünü açıkladı. Peker, şunları söyledi: “Bir tane akrabam var ona dedim ki: ‘Sen bakan beyin abisini biliyorsun. Turkuvaz Medya’nın başında Serhat Albayrak. Kendisiyle bir konuş. Onların organize ettiğini söylüyor. Bir konuş. Ama lütfen gözüne bak. Samimiyet gözdedir. Gidip kendisiyle muhabbet ederken ‘Bizim kendisine hiçbir düşmanlığımız yok. Bizim cenah da onu sever’ diyor. Sabahın 5’inde polisler gelmiş ATV orada.”

TOLGA AĞAR’I ŞİKAYET EDEN GARİPCAĞIZ ÖLDÜ HERKES BİLİYOR

Mehmet Ağar’ın oğlu AKP Milletvekili Tolga Ağar’ın Elazığ’daki evine gittikten bir gün sonra ölü bulunan gazeteci ve üniversite öğrencisi Yeldana Kaharman ölümüyle ilgili iddiayı da gündeme getiren Peker, “Tolga Ağar’ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor” dedi.

KOLOMBİYA AYRINTISI

Evine narkotik polisinin de gelmesine tepki gösterirken, Türkiye’deki uyuşturucu ticaretiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Peker, şöyle konuştu: “Bir kere uyuşturucu sattıysam ve para kazandıysam ben dünyanın en şerefsiz insanıyım. Uyuşturucunun nerede olduğunu herkes biliyor. Dünyada en çok uyuşturucu kullanılan ikinci il İstanbul. Üçüncü il Adana. Kolombiya’da Türkiye’ye gönderilecek 4 ton 900 kilo kokain ele geçirildi. Türkiye’de bunu teslim alacaklara hiçbir operasyon yapılmadı. Bu adam kaç tane uyuşturucu satıcısının öldürülmesinden yargılandı biliyor musunuz.”

MÜBARİZ’İ FETÖ’CÜ DİYE İÇERİ ATTIRIP MALLARINI ALDIN

Mehmet Ağar ve Palmali Holding sahibi iş insanı Mübariz Mansimov’un arasında geçenlerle ilgili de konuşan Peker, “Sen Mübariz’i Fetö’yle tanıştırdın sonra onu Fetöcü diye içeri attırıp mallarını aldın” dedi.

KUTLU ADALI’YI KONUŞACAĞIZ

6 Temmuz 1996’da Kıbrıs’ta evinin önünde faili meçhul cinayete kurban giden gazeteci Kutlu Adalı’nın ölümüyle ilgili de isim vermeden Mehmet Ağar’ı işaret etti. Peker, “İlerleyen videolarda 1996’da Kıbrıs’ta faili meçhul bir şekilde öldürülen Kutlu Adalı’yı konuşacağız. Beni aşağıladınız, beni küçültemezsiniz” ifadesini kullandı.

Sedat Peker ‘din dersi ve tehdit’ videosuyla geri döndü

Sedat Peker gazeteci Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili Mehmet Ağar’ı işaret etti: Ödeşmek adettendir yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder