6 Mayıs 2021 Perşembe

Görevden alınan Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’a 39 bin liralık kıyak

Kabine değişikliğinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevinden alınan eski bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Kardemir A.Ş. yönetimine atandı. Selçuk’un 39 bin lira huzur hakkı alacağı belirtildi.

BOLD – Kardemir A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna(KAP) yapılan açıklamada, şirketin boş durumda bulunan yönetim kurulu üyeliğine, eski bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un seçildiği belirtildi.

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin münhal durumda bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Şirketimiz Yönetim Kurulunca Sn. Zehra Zümrüt Selçuk’un seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir” denildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından yapılan kabine değişikliğinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bölünerek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kurulmuştu. 10 Temmuz 2018’de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına getirilen Zehra Zümrüt Selçuk, 21 Nisan 2021’de görevden alınmıştı.

Kardemir A.Ş. yönetim kuruluna atanan Zehra Zümrüt Selçuk’un 39 bin 423 TL huzur hakkı alacağı kaydedildi.

Sedat Peker gazeteci Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili Mehmet Ağar’ı işaret etti: Ödeşmek adettendir

Görevden alınan Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’a 39 bin liralık kıyak yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder